Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (75)

plakát

Cesta do středu Země (1999) (TV film) odpad!

Další film z kategorie zbytečných filmů, navíc ještě snese dodatky jako: hloupý, špatný, trapný, ubohý a naprosto ZLÝ!

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Jako fakt pecka- jen nedoporučuju to sledovat v určitých situacích. Třeba tehdy, když se ve dvě ráno vzbudíte, nemůžete usnout a na HBO začíná zrovna tohle. To není v danou chvíli ten nejvhodnější film. Spíš naopak.. :-) Ale jinak excelentní filmový zážitek po všech stránkách!

plakát

Susedia (2006) (seriál) odpad!

Nemůžu se dočkat- již zanedlouho na naší vaší TV Hovn@.... Viděl jsem dost dílů a musím říct, že úsměv se mi na tvář dostal až ve chvíli, kdy doběhly závěrečný titulky... Počkejte, jak hodnocení padne, až se to začne vysílat tady. A že se vysílat bude, to mi věřte... Vypadá to jako seriál z dob komárů a přitom to není retro. Nechápu ho, zoufám si z něj a odpad! je zde zcela na místě.

plakát

Animovaný život (2006) (TV film) odpad!

Dalsi snimek z kategorie ultra- debilit, u nichz me prekvapuje, ze na to dal nekdo penize a nekdo na to vubec koukal. Scenar psalo petilety decko s LMD. Nebo spis tezkou... Odpad tak, jak ja si predstavuju v nejcistsi forme.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Vidět 4 díly za sebou je mnohem větší trest než čínský mučení nejtěžší úrovně...

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Po shlédnutí celý série musim dát ***** protože na českou tvorbu (navíc s podporou tv nova) je to jednoznačně bomba. Skvělý díly jsou s Vilhelmovou, nebo až budou krást automat.. :-D

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Zimmerova hudba. Ritchieho režie. Downeyho & Lawův herecký výkon... I tady se objevuje něco, co sme poznali jako malí s pejskem a kočičkou- i když smícháme jen výborný věci, nebude to vždycky výborný. Přizánávám se, že mě Zimmerova hudba dostala. Downey a Law si ve výborných hereckých výkonech naprosto notují. Ve filmu je několik opravdu povedených vtípků a záběrů (u mě ten s krabicí vede). Zápletka sice nepatří k nejtěžším, ale rozhodně nebudete během prvních 10- ti minute vědět, že vrahem je zahradník. Ale ani tohle všechno mě nedonutí dát víc, jak 3 hvězdičky. Protože třeba první 3/4 hodinu jsem neměl vůbec šajn, o co to v tom filmu vlastně půjde? A i ve zbytku filmu sem byl poměrně znuděnej. Že bude spoiler na dvojku mě napadlo ještě usednutím do sedačky v kině. Ale že to bude trvat posledních cca 15 minut filmu sem doopravdy nečekal. Řemeslně výborně zpracovaná věc, Ritchie ukázal, že ten cash nevyhodil jen tak. Jenže film místy stragnuje. Nevim, možná je to hodně a v blockbusteru o Holmesovi hledám něco malililinko ještě víc. Tu pomyslnou třešničku na dortu, co by se mi zasekla do mozku a už tam zůstala. Jenže já to nenašel.

plakát

Mezi řádky (2007) 

Masivní útok na city srovnatelný snad jen s náletem na Pearl Harbor (a nemyslím film). Jenže Japonci nedopadli tak katastrofálně. Hilary Swand jediná to trošku táhne. Jenže kdo chce vidět stojí o čistý, uvědomělý lidi z gangů??? Myslim si, že se měli držet pravdy a zobrazit příběh řádně syrově a dostatečně reálně. Ne jako pohádka. Jenže co chtít od MTV films??? Událost, jenž je námětem filmu za tu zmínku rozhodně stojí, jenže prznit ho tímhle způsobem je škoda nad škodu.. Jen Hilary Swank něco dělá...

plakát

Periskop nahoru a dolů (1996) 

Bizarní? Výborné!..... Výborné? Bizarní!:) ale mě se to líbilo moc

plakát

Kickboxer (1989) 

Tohle mě v televizi vychovávalo. Společně s krvavým sportem:)