Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (1 652)

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Hodně dětské, pubertální až infantilní....nějak mi tento díl nesedl.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Tak tohle mne hodně bavilo! Dle mého lepší než první díl...skvělá hudba, vtipné hlášky a scény, sympatičtí herci a příběh šlape. Z Marvelovské dílny z poslední doby jednoznačně nejlepší počin!

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Průměrný komediální plagiát..jedna hvězda navíc za snad jedinou vtipnou scénu s dialogem o úmrtí Ferdy...dvě hvězdy mínus za P. Lišku, který snad nezahraje neblba... Prostě zklamání.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Moc mi to nesedlo...přijde mi jako by se chtěli přiblížit Deadpoolovi, tj. každý dialog musí být megavtipný a ono to tak ve většině případů bohužel není. Je to barevné, spousta krásných serepetiček, ale jinak....pro mne zklamání.

plakát

To (2017) 

Byl jsem trošku skeptický jít na horror, kde hlavní hrdinové jsou malé děti a klaun..ale víc jsem se splést nemohl..byla to strašidelná jízda a vyobrazení klauna bylo fantastické a to až tak, že až někde uvidím červený balónek, vezmu nohy na ramena a už mne tam nikdo neuvidí..:-)

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Prosím, už neeee! Scénáristy by za to měli dostat doživotní zákaz tvorby...král Artuš a Transformers je už i na mne dost!

plakát

Úniková místnost (2017) 

Když už nevíš, co by...natoč film alá Saw...nějakého diváka to vždycky naláká...

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

A mně se to líbilo! Super krásný a zábavný. Nebo mi to v danou chvíli prostě sedlo... Moc nechápu tu kritiku..ale třeba se stane ještě tím, čím se stal Pátý element...věřím v to..

plakát

Ve jménu vlasti - Série 6 (2017) (série) 

To byla zase smršť... Už jsem si říkal, že musí nutně dojít k nějakému propadu v kvalitě a ono zase nic...chvilkami jsem napětím nevydržel ani sedět. Závěr byl pro mne nečekaný a šokující...kam ještě tohle zajde...

plakát

Velká hra (2017) 

Dobře odvedená filmařská práce se skvělou a neuvěřitelně sexy J. Chastain v hlavní roli. Kdyby byl film o 20 minut kratší, tak bych hvězdu přidal, ale chvilka a se to zbytečně natahovalo. Opravdu sympatický film...