Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (216)

plakát

Big Brother (2005) (pořad) odpad!

No...jako psychologický experiment zaměřený na chování skupiny během delší doby v uzavřeném prostoru izolovaném od okolního světa možná. Ale do televize to nepatří. Nechápu lidi, jak můžou toto sledovat. Přiznávám se, že jsem tenkrát koukala na VyVolené a stydím se za to, ale tenhle pořad je podobně jako nedávná Talentmánie jen napodobenina pořadu z jiné země a rychle spíchnutý konkurent Primy.

plakát

Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (2004) 

Knižní sérii miluji a když jsem se dozvěděla o filmu, byla jsem nadšená. Film jsem viděla už dávno, ještě někdy na základce a také asi před dvěma lety, ale vím, že se mi moc líbil. Až si ho pustím znovu, tak napíšu delší komentář.

plakát

Hlas smrti (2005) 

Příjemný horor se zajímavým tématem. Kdybychom skutečně mohli komunikovat pomocí EVP s mrtvými, tak by to bylo s největší pravděpodobností mojí posedlostí, ze které bych se už nedostala a věnovala bych tomu celý život.

plakát

Otravný pomeranč (2009) (seriál) 

Můj oblíbený youtube seriál. Nejlepší jsou díly Kung Fruit, Mamka a já a Saw. A moje nejoblíbenější postava? No přece Marshmallow!

plakát

Zimní šampionát zvířat (2006) (TV film) 

Pro dokumenty BBC a pro celkovou tvorbu této televize mám opravdu velkou slabost. Tenhle dokument je příjemný, zajímavý a hlavně zábavný, takže bych to v pohodě pustila dětem ve škole při nějaké nudné hodině přírodopisu. Pokud se chcete zabavit a ještě se něco zajímavého dozvědět, tak se podívejte na tuto skvělou zvířecí olympiádu.

plakát

Faktor strachu (2001) (pořad) 

Průměrný zábavný televizní pořad. Nejsem skalní fanoušek, ale občas se na to podívám. Nejvíc mi vadí, když mají soutěžící jíst něco nechutného, to si opravdu mohli tvůrci odpustit.

plakát

Jistě, pane premiére (1986) (seriál) 

Podle mého názoru je toto pokračování stejně tak zábavné, intelektuální a důstojné, jako první seriál. Moc mile mě překvapilo, že kouzelný Bernard již nestojí v pozadí a zapojuje se víc do akce. Zejména se mi moc líbily ty jeho legendární hlášky, které se objevily vždycky, když jsem to nejméně čekala. Humphrey je taky úžasný (ostatně jako vždy) a Jima mám ráda čím dál tím víc. Moment, u Ministra jsem říkala, že Jim je pro mě neutrální postava? Beru zpět, jako premiér je naprosto k sežrání. Seriál je důkazem, že k dokonalosti stačí pouze tři až pět místností, kvalitní zábavný scénář a také tři nesmírně sympatičtí, úžasní herci.

plakát

Hvězdná brána (1994) 

Zajímavý začátek jednoho fenoménu. Nejvíc se mi líbil James Spader, je mnohem lepší než Michael. Ale zato mi hrozně vadil Kurt, nebyl mi vůbec, ale vůbec sympatický.