Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (8)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Skvělá hudba, hezké efekty, ucházející akce, film silně nic moc. Chápu jaký byl záměr ale ten se bohužel nepovedl. Ani ty vsunuté akční pasáže nebyli tak hezké jak vypadali v trailerech, takže mrkněte na trailery a víceméně jste viděli vše co vám tento film mohl nabídnout.

plakát

Srážka s mimozemšťanem (2011) 

Skvělá oddechová komedie v hlavní roli s mimozemšťanem Paulem s dokonalým hlasem Setha Rogena. Občas ale humor vázne, kdyby tam bylo více vtipů tak nekompromisní ***** ale takhle jen čtyři.

plakát

Událost (2010) (seriál) 

Mno u prvního dílu jsem byl unešen ale asi po třech epizodách to opadlo ale asi sem nebyl sám, když se NBC rozhodlo po první sérii tento seriál zrušit.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Nejlepší seriál. Sice po nějaké 16. sérii trochu ztrácí dech ale přesto je stále skvělý a pro mne budou Simpsonovi stále ten nejlepší seriál na světě a nic to nezmění.

plakát

Thor (2011) 

Po té, co přišel první Iron Man a ukázal nám, že Marvel se rozhodl natočit všechny své pecky a propojit je poté v Avengers, tak bylo jasné, že sem si nemohl nechat ujít Thora. Sice sem byl trochu skeptický ale film jede od začátku do konce a je nabitý vtipem a skvělými replikami samotného Thora. Film nám nabídne taktéž skvělé efekty i příběh, jak je u Marvelu zvykem. Tudíž nezbývá než Thora doporučit. PS. Počkejte si zase na konec titulků.

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Totálně skvělý internetový seriál od College Humor (což je většinou záruka zábavy sama o sobě). Zatím je jen sedm dílů ale u všech sem se vždy zasmál a mohu vřele doporučit.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Po tom, co nám přinesl první díl, sem od tohoto pokračování čekal mnohem více. Celý film mi přišel trochu pomalý a příběh také nebyl příliš dobrý. Přibylo zde mnoho nových Transformerů, které se Bay nepokoušel více divákovi přiblížit a když už, tak se zaměřil na ty nejstupidnější dva. Takže jako pokračování to bylo, z mé strany, velice slabé a doufám, že trojka se vyvede lépe.

plakát

Transformers (2007) 

Když sem jel na Transformers do kina, tak sem nějak nevěděl do čeho jdu. Ale poté sem byl velice ohromen. Transformers nám naservírovaly skvělý příběh plný velkých robotů a velkolepé akce s dokonalými vizuálními a zvukovými efekty. Nějak si nejsem jist jestli by se mi povedlo najít na tomto filmu nějaký ten mínus, leda tak český dabing - takže se na to radši podívejte v originálu.