Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční

Recenze (387)

plakát

Jak balit holky na mejdanech (2017) 

Trailer vypadal sice úděsně ale ve výsledku to je obrovské překvapení s velkým a příjemným bonusem v podobě Fanning a Kidman. Snímek obsahuje někdy trošku ujetější humor, který je ale podle mě ještě v mezích.

plakát

Lék na život (2016) 

Konečně něco nového, netradičního a netypického. Nějaké výhrady k příběhu by byly ale tentokrát mi bohatě stačila ta forma. Za mě naprostá spokojenost.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Před výkony Stivínové se Špalkovou klobouk dolů. Do pátého dílu je to absolutně plný počet, potom už se mi to zdálo příliš natahované a dost scén zbytečných i tak to je neskutečné, že něco takového vzniklo u nás. Velká pochvala Hulíkovi za scénář a samozřejmě za brilantní zvukové ruchy.

plakát

Je s námi konec? (2016) 

Povrchní a útok na Trumpa náhodou před volbami je trapný. Leo příště radši filmy.

plakát

Zabijáci (2014) 

Ze všech tří dílů jednoznačně ten nejpovedenější. Temné a drsné krimi s velmi ujetými a celkově povedenými záporáky. Jediné co filmu chybí je pořádný konec. Tomuto případu by se mě víc hodil nějaký temnější nebo sadističtější závěr víc než málo zajímavé akční finále.

plakát

Dětská hra (1984) (TV film) 

Jeden z těch filmů, kde jde jen a jen a pointu. Navíc tady je těžké ji neprozradit už na začátku (dříve obsah, galerie, komentáře ale už i samotný název dost napovídá) Já měl to štěstí a narazil na to v TV a byl to sice dost amatérský ale opravdu nadprůměrný 70-ti minutový atmosferický zážitek.

plakát

Chladné srdce (2014) (TV film) 

Velice temná ale povedená pohádka podle skvělé Hauffovi předlohy. Na Německou produkci lehký nadprůměr.

plakát

Miss Violence (2013) 

Herecký koncert Themise Panou. Kontroverzní děj posuzovat nebudu, protože film je umění a patří do něho vše co režisér uzná za vhodné. Slabší 4*.

plakát

Cell (2016) 

Postapokalyptických filmů není nikdy dost a tak jsem i tentno uvítal. Začátek je největší klad snímku. Hned se jde na věc a propuká celkem slušný masakr. To je tak ale na celém filmu všechno. Dále už je to jen podprůměrné putování po zničené zemi. Efekty jsou katastrofální ale nadruhou stranu to zachraňuje aspoň sympatické obsazení.

plakát

The Blackcoat's Daughter (2015) 

Jasný nadprůměr. V dnešní době už musím ocenit každý horor, který ve mě vyvolá napětí a nepříjemné pocity. Tady to platí skoro po celý film. Pomalé tempo mi vůbec nevadilo a navíc bych vyzvednul vynikající hudbu a výkon mlaďoučké Kiernan Shipky.