Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (67)

plakát

Action Man (1995) (seriál) 

Jako malej sem to doslova žral měl jsem asi 100 000 figurek omalovánek a dokonce i aktovku do školy :D tak proto musim dát 4 :D a navíc to neni tak hrozný.

plakát

Agenti dementi (2003) 

Já sem četl i předlohu a je to prostě filmek na zasmání a vubec o tom nepřemýšlet... Nechapu proč to je 170 nejhorší film když jsou daleko daleko horší filmy

plakát

Agora (2009) 

Na tenhle film je dobré mít naládu si ho skouknout ale mě to nějak moc neoslnilo ale rozhodně to neni špatný.

plakát

Angel (1999) (seriál) 

Ty první serie byli dobrý ale postupem času se to tak zkazilo až hrůza. Ale za Boreanza a ty první serie a vyjímečně dobré dily teda jen občas davam 3.

plakát

A.T.O.M (2005) (seriál) 

No tak rozhodně to neni špatný jako malej sem na to koukal a hltal další epizody. I dneska by mně nenaštvalo se na to kounout.

plakát

Avatar (2009) 

Skvělý scénář, výprava, hudba , a herecké výkony a výborná režie a také brilantní příběh není co dodat 5 hvězd.

plakát

Avengers (2012) 

Akcí a hláškamy nabitý film, u kterého jsem se bál aby nějaký superhrdina nezastínil ty ostatní ale je to skvěle vyvážená a užasná podívaná. Od začátku filmu sjem hltal další sekundu a ani vteřinu jsem se nenudil je to prostě prefektní film svého žánru.

plakát

Battlestar Galactica (2004) (seriál) 

Podle mne velice povedený seriál první seriál nebyl také špatný ale tohle je daleko lepší silný příběh , dobré efekty a skvělé obsazení.

plakát

Beznaděj (2006) (TV film) 

O beznději sem sice slyšel ale když sem slyšel o čem to je tak sem si myslel že se King zbláznil ale naštěstí to nebyla pravda beznaděj se Kingovi moc povedla a opravdu se mi tam líbíl Ron Pearlman a Tom Skerritt.

plakát

Blade: Trinity (2004) 

Tohle je snad nejlepší díl blaeda je to daleko lepší než jednička což byla kravina s efekty k smíchu a námětem k pláči dvojka byla nic moc ale tohle je mnohem lepší než oboje dohromady a je to i snějakym jaksi podkladem i když přehnanym , v jedničce byl nějakej dežot božskej a tady je dracula stvárněnej Purcellem a konečně drakula nevypadá jako nekrofilní pedofil.