Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První série se mi docela líbila a dal bych ji 4* s odřenýma ušima, ale ten naprostý sranec co následuje v druhé sérii už po třetím prospaném dílu nedokážu vystát. Miluju survival horrory a nechápu jak se mohlo někomu podařit to takhle sprznit. takže suma sumárum (4+0)/2=2.

plakát

A-Team: Poslední mise (2010) 

Koukam, ze je tedka nejak v mode davat akcni role hercum kteri v realu papkaji prostenal a kazdy vecer se modli aby se druhy den rano probudili. Samozrejme prehanim, ale leze mi na nervy ze hollywood dela z sedesatniku supermany. Jasne ze je to vic komedie nez akce, ale ja se u toho bohuzel moc nepobavil. Prepalena stopaz tomu taky moc nepomohla...

plakát

G. I. Joe (2009) 

Vetsi kravinu jsem uz hodne dlouho nevidel. Scenar muselo psat tak osmilete decko na halucinogenech.

plakát

Jezdci Apokalypsy (2009) 

by me zajimalo jak se clovek sam dokaze povesit tak vysoko na haky...

plakát

Pokání (2007) 

zacatek vypadal tak nadejne a stala se z toho prestopazovana nuda, ze ktere si krome dlouheho zaberu budu tezko neco pamatovat(jo vlastne jeste diru v hlave vojaka)

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) odpad!

Pro mě naprosto nekoukatelný feministický blábol! Asi nikdy nepochopím celou tu mánii kolem tohletoho seriálu a už vůbec nechápu jak se tahle ukecaná nuda o spáleném koláči může líbit nějakému chlapovi.

plakát

21 gramů (2003) 

tohle mě emotivně úplně vyšťavilo

plakát

Tvrdé palice (2008) 

vetsinou nuda a naprosto nezazivny a pomerne tupy humor. clooney mi jako reziser vubec nesedi, cely film mi prijde nekonzistentni a finalni pointa az moc slaba

plakát

Janghwa, hongryeon (2003) 

Cekal jsem od tohohle filmu hodne a bohuzel se dostavilo zklamani. Zbytecne sceny, zabery(zed,postel,schody,strih)a samoucelne lekacky. Tenhle film predchozi veta pro me vystihuje a asi nikdy plne nepochopim asijskou mentalitu a jejich chovani, ktere musi leckteremu evropanovi prijit prinejmensim ujete.