Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (221)

plakát

Cizinec (2010) 

Kdybych chtěl Cizince vystihnou jedním slovem, tak tím slovej je NUDA !!! Celý film se tak vleče, až je to k uzoufání a bohužel to nezachraňujou takové hvězdy jako je Depp a Jolie. Jednu hvězdu dávám za krásně natočené Benátky a druhou za dva mé oblíbená herce. Jinak u mě odřených 40% !!

plakát

Světová invaze (2011) 

Na Světovou invazi jsem se velice těšil, jelikož mám velkou slabost pro akční sci-fi ve stylu Den nezávislosti, či Války světů, ale bohužel musím dát zapravdu uživateli Xmildenovi, který tento film přesně vystihl. Mě se naštěstí částečně podařilo vypnout zmiňovaný mozek a nechal jsem se unášet chaotickou válečnou akcí, která mě i místy parádně bavila. Škoda jen toho nadměrnýho patosu a příšerných dialogů. Za mě dávám 60% !!!!!

plakát

Když si Chuck bral Larryho (2007) 

Čekal jsem totální slátaninu a ani jsem se nechtěl na tento filmový počin dívat a hle vyklubala se pro mě příjemná komedie na jeden sobotní večer, která se krásně strefovala do lidských předsudků ohledně menšin. Velice jsem také ocenil, že tvůrci si opustili dnes tak oblíbený "fekální" humor. Za mě dávám 70% !!!!

plakát

Prosíme přetočte (2008) 

Pro mě Prosím přetočte je mírným zklamáním. Čekal jsem pořádnej komediální nášup přetočených klasik a dostalo se mi polovina očekávání. První půle filmu je parádní, hlavně krotitelé duchů a robocop ty nemaj chybu, pak ale po těchto scénách zažíná nastavené tempo humoru rychle klesat a ke konci filmu jsem měl co dělat abych neusnul. Kdyby tam nehrál J. Black tak bych šel s hodnocením ještě níže, ale jeho humor film drží ještě v průměrných vodách komedie. Dávám 60% !!!

plakát

Barbar (2009) 

Co ktomu řici, asi jedině to,že jsem byl celou dobu filmu totálně mimo mísu a vůbec jsem nepochopil co si mám o tomto dílku myslet a co pan "rejža" vlastně tím myslel. Hodně se to podobá Novému světu, ale mě tam chyběla ta krásně vyobrazená "americká" příroda. Jednu hvězdu dávám za pár opravdu kvalitně natočených bojových scén, který byly opravdu prvotřídní a věčná škoda, že jich nebylo více. Druhou dávám za hlavního němého hrdinu, kterej ač je to k nevíře mi byl docela sympatickej.

plakát

Saw 3D (2010) 

Saw 3D byl pro mě pořádně velkým zklamáním. Po vynikajícím 6 dílu jsem byl plný očekávání jak to nakonec vyústí a dočkal jsem se totálně odbytého finále. Očekával jsem jako obvykle důmyslné pasti, které se nedostavily (vše už bylo), potoky krve (dostavily se laciné, až do očí bijící efekty) a dramatické finále (dramatické jako Rosalinda sama). Suma sumárum dávám ušmudlaných 40% za dvě pasti a pár "střev".

plakát

Machete (2010) 

Od Machete jsem čekal pořádnou, nadupanou béčkovou akci a hle dostal jsem polovic. Jak už tady bylo napsáno vše podstatné proběhlo v trailerech a tento film jen doplnil ukecanou rádoby omáčku. Čekal jsem, že R. Rodriguez z tohoto potencionálu vymačká mnohem více. U mě Macheta je lepší průměr :((

plakát

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 

Zabití Jesseho Jamese ... určitě není špatný film.Vše dokonalost sama, ale pro mě jako i pro jiné diváky přišel tento počin dosti místy utahaný, až vleklý. B. Pitt jako obvykle odvedl perfektní práci a to samé i jeho herečtí konkurenti. Být tak o 40 minutek kračí dal bych bezváhání 4*. Pro mě zatím to je na 70% !!!

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Příběh rytíře je komediální historická oddychovka ve které jsou jak slabé tak i silné pasáže a která se na nic nehraje.

plakát

Po přečtení spalte (2008) 

Nemůžu si pomoc, ale pro mě první půlka filmu byla děsně utahaná a místy až nudná, přitom bratři Coenové s obsazením vůbec nešlápli vedle a je vynikající. Čekál jsem o trošku víc ulítlou komedii a více humoru. Jedině kdo mě pokaždé odzbrojoval byl B. Pitt. Dávám 70%, ale určitě se k tomuto snímu ještě vrátím.