Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Padesátka (2015) 

Zacatek vypadal slibně a zábavně, zbytek bylo utrpení vydržet do konce.

plakát

Stážista (2015) 

Robert De Niro skvělý, až dokonalý. S Anne Hathaway výborně ladí. Film má švih i vtip a nejednou dojímá. Ale ten přeslazený konec byl trochu moc, stačilo by trochu ubrat a věřím, že by byly kapesníky mokřejší... méně je někdy více a prostě o jednu hvězdičku mín, něž bych jinak ráda dala.

plakát

Nezapomenutelné prázdniny (2013) 

Nesmírně příjemný, klidný, náladu zvedající film, nehledaný, nepřekombinovaný příběh. Zdá se být takový nenápadný, ale nezapomíná se na něj. Ale co ten český název? Ten by mě nejspíš odradil.

plakát

Novodobí Robinsoni (1998) 

Bylo to tak strašně blbé, že mě to několikrát slušně pobavilo :o)

plakát

Auta (2006) 

Možná jsem ovlivněna nadšením tříletého syna, ale postavy i příběh mi připadají sympatické, zábavné a dobře vymyšlené. I když jsou tu samozřejmě určitá klišé, tak to není na závadu, naopak k pohádkám přece určitá shcémata patří. A konečně zase jednou opravdu povedený dabing!

plakát

Billy Elliot (2000) 

Jednoduchý, nehledaný příběh, ale právě proto tak silný. Už poněkolikáté mi vehnal slzy do očí.

plakát

Před půlnocí (2013) 

Skvělé, fantasticky živé. Je úžasné sledovat, jak se romantika proměňuje od úsvitu přes soumrak až po půlnoc. Neubývá, ale proměňuje. Pro mě je i třetí díl hodně romantický, a asi mnohem hlubší nebo niternější nez první. Po kolika letech spolu, se dvěma dětmi, transformují se sny, ale nemizí. Prostě takhle jde život. A tenhle film to umí pojmenovat, vyjádřit.

plakát

Před úsvitem (1995) 

Hrozně ráda se k tomuhle filmu vracím, i když minimálně v první polovině filmu jsou mi obě hlavní postavy nesympatické, praštěný Američan, neustále přehrávající a pitvořící se, namyšlená přemoudřelá Francouzka, ale prostě... z obyčejného povídání se spřádá něco hlubšího, nakonec v nich člověk vidí sebe v podobném věku, představy, sny, naivitu, nadšení a opravdovost, to všechno, co se už někam ztratilo.

plakát

Nevěsta pro Paddyho (1999) (TV film) 

Krásná, melancholická pohádka, atmosféra se podařila vytvořit kouzelně. Radek Holub je skvělý, bere za srdce. Na hru úsměvů nejde zapomenout. Škoda jen ne moc povedené počítačové animace, která úplně zbytečně sráží celek pohádky dolů.