Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (376)

plakát

Absolutní nula (2006) (TV film) 

Název filmu zřejmě vypovídá o režisérovi :-)

plakát

Agent WC 40 (1996) 

Umíte jezdit s OT a střílet z AK + JFK se v GM projíždí po USA. Celý to sem sice nenapíšu ale tohle byla opravdová pecka :-D

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Ty oči... proč měla tak velký oči... mohlo to bejt i za 5 hvězd..

plakát

Americký chopper (2003) (pořad) 

Škoda jen, že se tam ty pozdější díly víc hádali, než stavěli motorky. Ale na druhou stranu souboj mezi Paulem Sr. A Paulem Jr. je také zajímavý. Nicméně choppery co vyráběj jsou neuvěřitelný!!

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Hned na úvod musím říct, že jsem nečetl ani knihu, ani žádnou recenzi na tento film, proto jsem byl hlavně závěrem skutečně překvapen a to mile. Film měl vcelku spád a líbil se mě víc než Šifra mistra Leonarda.

plakát

Armáda temnot (1992) 

Oproti vynikající dvojce opravdové zklamání, je to komedie u které jsem se smál jen málokdy, Eš byl rádoby drsnej, nikdy mu nedošli náboje a z dvouhlavňové brokovnice byl schopen vystřelit tak minimálně 6x :-) a mluvící kostry? To bylo prostě moc..

plakát

Astro Boy (2009) 

Neskutečný, za co lidi dokážou utratit peníze..

plakát

Atlantropa - sen o novém světadílu (2005) (TV film) 

Zajímavý dokument o utopickém projektu propojení dvou světadílů. Řekl bych, že Hermanna Söergel opravdu nedomyslel všechny následky tohoto veledíla, ať už ekonomické, nebo životně prospěšné. A v neposlední řadě taky otázku: Kdo z nás chce, aby se Evropa propojila s Afrikou?

plakát

Atlas mraků (2012) 

Po druhé projekci ke které jsem se odhodlal asi po 8 letech dává film přeci jen větší smysl a zvedám hodnocení o jednu hvězdu!