Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Skvělé obsazení, skvělé dobové prostředí, moc se mi to líbilo ovšem co se týče podobného filmu jako byl iluzionista, tak bych řekl, že to mělo lepší závěr, koncovka byla vícero promyšlená. Ale i tak jsem velice spokojen. 85%

plakát

Donnie Darko (2001) 

Tak pokud jde o herce, tak obsazení bylo dobré ve všech ohledech a Kelly zvolil správně, aby v hlavní roli vystupoval Jake Gyllenhaal. Ale obsah filmu mě moc nenatchl, nápad dobrý, ale občas se mi zdálo, že už taky létám v oblacích, bylo to trochu přitažené za vlasy. Až teda skoro ke konci se to rozjelo a já pochopil oč tam běží. Výborné Mysterio s přídavkem jiných žánrů. Je pravda, ale že jsem čekal něco, co mě překvapí a donutí mě tam dosadit pátou *. Bohužel se tak nestalo a tak musíme zůstat u 75%.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Tak tenhle film je fakt boží. Řezal jsem se tam snad každou chvíli. No jako todle je superkomedie. Jean Reno a Gérard Depardieu jsou zde opravdu skvělý. Já ty francouzské filmy moc nemusím, ale s těmito herci... Prostě opravdu nemám to mu co dodat. Opravdu sehraná dvojka ví jak pobavit.

plakát

Dům voskových figurín (2005) 

Holywood má spoustu těchto neohrabaných horrorů, ale většina z nich nejsou kvalitní.Vždyť tržby v U.S.A za víkend promítání je něco přes 12 mil. Když se nad tím zamyslíme tak to není zas tolik. A to se právě odráží i v tom filmu, na mě to nějak nezapůsobilo, ale přesně jak říkal Djoker, herečka jménem Elisha Cuthbert na mě udělal též velký dojem a proto ten průměr patří jenom jí.

plakát

Dva machři mezi nebem a peklem (1972) 

Dva nejlepší kamarádi sou opět zde, aby pobavili. Spousta humoru a zábavy po celý den, plus sem tam nějaké šarvátky, z toho máme hnedka průměrný film.

plakát

Eurotrip (2004) 

Podle toho co jsem slyšel, jak je tento film úžasný, no a ty hlášky, sem si říkal, že to musím vidět. Podíval jsem na hodnocení a a překvapilo mě, jak je nízké. No, ale přece jenom jsem si to stáhnul a myslím, že jsem udělal velkou chybu. Jako je to taková komediální klasika, na nízké úrovni, ale přece jenom jsem to musel ocenit na 3*, kvůli našim hercům, ale také díky hláškám, které se docela povedly, ale škoda, že si pro mě museli vybrat zrovna tento snímek. Takže na druhou stranu, jsem zas takovou chybu neudělal :-).

plakát

Faktor strachu (2001) (pořad) 

Jako sledovaná to je, to je jasný, jsem fanda a sleduji každý díl, ale i přesto jsem dal průměr 50%. Přece je to jenom ten TV pořad. Sice se v něm stále něco děje a nikdy vás nezklame a stále koukám na to s otevřenou pusou, co ti lidi pro prachy dokáží, ale to je asi tak všechno. A hodně se to liší od filmů, který se dá hodnotit jakkoliv.

plakát

Fighter (2010) 

Další sportovní nakládačka v americkém stylu s velkým obsazením? Ano, ale o něco málo v jiném podání. Ve filmu nejde o váhu, je to jedno, divákům stačí, že je to box, takže hlavně aby se bylo na co dívat. Všechno se mi líbilo, dával bych nejspíš pět hvězdiček, ale kvůli soubojům jsem dal pouze čtyři. Hodně to tam skáče z některých soubojů vidíme jen dva či tři údery a nebo se pouze dozvíme kdo vyhrál, takže jako u každých vidíme pouze poslední kompletní souboj, kde jako vždycky se zdá, že už je po něm a najednou se probere a vyhraje titul. Na tomhle principu pracuje i Rocky. Mě se to, ale hodně líbilo.

plakát

Gympl (2007) 

Je to slabota, ale tak co taky od toho čekat. Jirka Mádl se tu předvedl jako úplnej hlupák. Film je zcela bez smyslu. Chyby jsou všude. Je to podprůměrný film.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Tak to je nádhera, co více bysme si také mohli přát od Quentin Tarantino. Jeho nádherný snímek je opravdu famózní kousek do jeho další sbírky. Brad Pitt měl dobrou roli a hrál pěkně, ale co mě překvapilo, byl herec Christoph Waltz, v jediném filmu mě úplně odrovnal. Za jediný film se stihnul takhle ukázat, no jeho výkon byl obdivuhodný. Také Eli Roth mě překvapil, všichni víme, že tento herec dělá spíše do horrorů, ale toto se mu také povedlo. Válečná atmosféra byla také znát a Hitler neměl chybu, opravdu ta role mu padla jak ulitá. Akortá co bych trochu opoměl, je že se někde mluvilo i dvacet minut německy a v některéch scénách i francouzsky, ale mělo to stále dobrý náboj a kvalita filmu neklesla.