Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (28)

Cena zlata: Odhalení skandálu americké gymnastiky

Cena zlata: Odhalení skandálu americké gymnastiky (2019)

Dokumentární snímek, který zachycuje jeden z největších sportovních skandálů v Americe, nás provede světem mladých dívek zabývajících se gymnastikou na vrcholné úrovni. Zaznamenává jednotlivé výpovědi a rozhovory se ženami, které byly sexuálně zneužívány svým doktorem Larry Nassarem, který pracoval pro olympijský tým amerických gymnastek.

Cukrárna

Cukrárna (2010) (seriál)

Jednou navštíví starší madam jménem Bláža Kohoutová malou cukrárnu. Tam se poté seznámí s majitelkou Radkou, která je psychicky na dně, kvůli krachu její cukrárny. Bláža má dvě kamarádky, Danu a Olinu a s nimi se pokusí pomoci Radce zabránit v rozpadající cukrárně, ale také v manželství. A tyhle tři dámy, se o to postarají, za jakýchkoliv podmínek.

Česko Slovensko má talent

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad)

Nová show je tu konečně pro vás. Lidé, kteří mají v sobě aspoň trochu talentu se ukáží a předvedou své dovednosti. Vítěz si odnese 2,5 milionu korun a angažmá v Las Vegas.

Pohled na smrt

Pohled na smrt (2009) (seriál)

Mladá dívka má před svatbou, ale tíží ji neobjasněný zločin. Vezme vše do svých rukou. Dokáže znovu otevřít vyšetřování vraždy své matky a nakonec usvědčit vraha?

Extrémní postavy

Extrémní postavy (2008) (seriál)

Chcete nahlédnout do živoota lidí bojujících s chorobami, které se na světě vyskytují pouze u několika jedinců? Tento americký dokument Vám to umožní.

Mangue Negro

Mangue Negro (2008)

V malé vesničce někde v brazilských bažinách vypukne smrtící epidemie. Z nakažených se stávají zombie a tak začíná boj na život a na smrt.

TOP STAR magazín

TOP STAR magazín (2008) (pořad)

Tento pořad nahlíží do soukromí celebrit. Jak se jim žije, na čem zrovna pracují a také na milostné vztahy.

Volejte věštce

Volejte věštce (2008) (pořad)

Lidé, které trápí nějaké problémy, zavolají věštci a ten jim vyloží stav věci. Stačí zavolat, říct co vás trápí a on vám za pomoci magie prozradí budoucí osud.

El gezira

El gezira (2007)

Tento film je o lidech, kteří žijí v El Gezira. Tito lidé preferují vlastní zvyky, pravidla a etiketu. Bohužel jsou do nich zahrnuty drogy a zbraně. Jeden zodpovědný důstojník musí tomuto stavu přihlížet. Vláda těmto palčivým otázkám nevěnuje pozornost. Brzy však dojde k výrzaným změnám...

Sop 19

Sop 19 (2007)

Příběh líčí osudy mladíka, kterému se stále zjevuje brutálně pořezaná žena a on neví, co si s těmito přeludy má počít. Zkusí navštívit psychiatra, ale ten mu moc nepomůže, a tak se rozhodne vzít vše do svých rukou a pokusí se vypátrat, kdo to vlastně je a proč se zjevuje zrovna jemu.

Věříš si?

Věříš si? (2007) (pořad)

Čtyři děti se mezi sebou utkají ve vědomostní disclipíně, v rychlosti, ale také třeba v počítačové hře. Za každou disciplínu, se udělují body. Ten kdo jich získá nejvíc, si zahraje o zajímavé věci.

Hei ye

Hei ye (2006)

Tři povídky z různých zemí. Ta první se točí kolem milostného trojúhelníku. Druhá je zase o dívce, které se neustále ztrácejí lidé kolem ní a ona vinu svaluje na svého vymyšleného kamaráda. Poslední je o ženě, která havarovala, ale při bouračce ztratila paměť a tak jí chvíli trvá, než zjistí, že je něco v nepořádku.

Jeanne Poisson, markýza de Pompadour

Jeanne Poisson, markýza de Pompadour (2006) (TV film)

Po celých devatenáct let, kdy žila markýza de Pompadour ve Versailles, se musela potýkat s řadou intrik. Mnozí dvořané ji nikdy neodpustili nízký společenský původ a především vliv, který po celou dobu na francouzského krále vyvíjela. Vždyť byla nejen jeho milenkou, ale také rádkyní.

Phii khon pen

Phii khon pen (2006)

Mladá dívka by se chtěla proslavit před kamerami a fotoaparáty. To se jí moc nedaří a tak hledá jinou cestu, a to přes policii. Začne jí pomáhat se zločiny a a je stále úspěšnější. Každý by ji chtěl mít ve svém oddělení, ale vše se zastaví u případu brutálně rozřezané missky.

Callasová a Onassis

Callasová a Onassis (2005) (TV film)

Dva nejslavnější Řekové - královna opery a multimilionáře. Měli nejen společné kulturní kořeny, ale byli si podobní i osudem. Ani jeden z nich nedostal v životě nic zadarmo a oba dosáhli absolutního vrcholu. Kromě talentu měli také obrovskou disciplínu a vůli a jeden v druhém jako by objevili onu pověstnou druhou polovinu.

Ghost of Mae Nak

Ghost of Mae Nak (2005)

Mae Nak byla normálně pohřbena, jako každý jiný, ale bylo jí odebrán kousek lebky a tak nenašla pokoje. Děj je zasazen do doby před sto lety, kdy se do domu nastěhovali manželé Mae a Nak, který patřil tehdejšímu duchovi jménem Nak...

Holka, ty jsi hvězda

Holka, ty jsi hvězda (2005)

Mladá talentovaná zpěvačka, které poskytují zázemí bohatí rodiče, má vše co by si mohla přát. Úspěšně studuje, má přítele, navíc se hodlají stěhovat, ale ona by ještě ráda vydala nějaké to album. Ale bude to těžší, než si myslela. A tak vyhledá pomoc u proslulého hip hopera a u něj se všechno obrátí vzhůru nohama.

Narok

Narok (2005)

Příběh se zaměřuje na partu lidí, která se po bouračce objeví na zvláštním, až doslova hrůzném místě. Místo, kde se objevili, lidem nepřináší pohodu, nýbrž bolest. S lidmi je zacházeno velmi krutně, nevyhnou se mučení, týrání a dalším sadistickým praktikám...

Výprava do bažin: Tygři

Výprava do bažin: Tygři (2005)

Tento úžasný film vás přivede do blízkosti nádherných, ale hrůzu nahánějících tygrů. Vydejte se s nimi do bažin v Bengálském zálivu, kde se všechno před nimi schovává. Velmi odvážný kameraman Mike Herda, se pokusil natočit film z těsné blízkosti tygrů v Bangladéši. Díky zajímavému snímku můžete nyní nahlédnout do životů těchto savců a něco se o nich dozvědět.

El cielito

El cielito (2004)

Dvacetiletý poutník jménem Felix nemá práci, takže vděčně příjímá práci na malé farmě. Jeho rodina se mezitím pod tíhou stresu a násilí rozpadá. Felix má před sebou jediný úkol - ochránit svoje dítě Chango.

Reklama