Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (1 009)

plakát

Sejměte Cartera (2000) 

Pozrel som si to zas a je to vlastne dost pičovina... Neskutočne Bečko se všim všudy...

plakát

Milionový závod (2001) 

Až na nepodareny koniec, sa smejem vacsinu času až sa chytam za brucho. Tolko gágov a vtipnych scen sa len tak v jednej komedii nevidi.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Je doslova NEUVERITEĽNÉ a dych VYRÁŽAJÚCE ako môže odchod jednej postavy zničiť celý seriál a doslova vymazať všetko vtipné, čo sa v ňom dovtedy dialo. Kvalitativny skok od 7 do 8.serie je priam hmatateľny a uprimne do "deviatky" sa radšej ani nepušťam aby som si ešte viac nepokazil chuť. Škoda...

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

John padá zo strechy, John padá z medzi-poschodia, John padá z 222 schodov, na Johna strieľa počas neskutočnych 3 hodín asi 1000 zabijakov a (spoiler) nakoniec ho dostane až slepec. Hahaha. Užasne natočena, krásne nasnímaná, perfektne ozvučená paródia na akčné filmy, kde neexistujú policajné zložky a ľudia si užívaju tanec, že ich ani len nezaujíma krvyprelievanie naokolo. Menej je niekedy viac, a tu to platí ba štvornásob...

plakát

Tajná invaze (2023) (seriál) 

Očakával som super špiónsku kriminálku a dostal som sračku.

plakát

Invalida (2023) 

Lepší film od našich tvorcov som nevidel roky. ROKY!!!

plakát

Miluj bližního svého (1999) 

Niečo super, niečo na facepalm, do toho neraz zbytočne prehrávajuci Jeff, zbytočne buracajuca hudba a cele je to take všelijake. Chytiť to do ruk lepši rejža, tak ide o klasiku žánru.

plakát

100 let Warner Bros. (2023) (seriál) 

Prve 3 časti super, ta posledná ma zaujímala asi tak, ako aj všetky moderné pláštenkové filmy. O pruseroch sa tu až toľko nehovorí, skôr potľapkáva po pleci, ale za videnie tento dokument jednoznačne stojí.

plakát

Krvavý příliv (1995) 

Ďalší z dôkazov, že ponorkové filmy nie sú vôbec pre mňa.

plakát

Shazam! Hněv bohů (2023) 

Od odpadu to delí snaď len prenádherná Rachel a vcelku dobre efekty. Inač je to navoňané, ultranevtipné a až otravné hovno. Samozrejme nemohol chybať rasovo VEĽMI vyvážený team deciek, ktory vyčnieval maly tučny buzerant. Ten za cely film predniesol jednu jedinu hlašku - jsem gej. Vďaka páni scenáristi!!!