Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (449)

plakát

Žena v okně (2021) 

Ruku na srdce, ale knižní předloha také nebyla nic extra. Jen film byl až příliš uspěchaný. 5/10

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Nevěřil jsem, že v dnešní době může CGI vypadat tak příšerně jako zde. Po tomto fiasku, kde nefungovalo téměř nic, by každopádně měli lidé docenit filmy Zacka Snydera, pač hejt není na místě. Neakční, naivní, směšný, málo osmdesátkový a blbě napsaný film, který jsem dokázal dokoukat jen díky Zimmerově hudbě, WW a jejím oblekům (Golden armor TOP!). “Třešničkou” na dortu byl Pedro Pascal, který se svojí blonďatou parukou šlápl hodně vedle...nebo přímo do 💩. 40% (jako fanoušek DC)

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Je to tam! 🙏 Miluju ten Snyderův digi bordýlek, u kterého jsou i čtyři hodiny málo na to, aby se jich člověk nabažil. A v černobílé verzi je to snad ještě podmanivější. (viděno už 3x) #RestoreTheSnyderVerse

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Překopávka Kingova románu, která se ale ani trošku nepovedla.

plakát

Maják (2019) 

Audiovizuální pastva pro oči a uši, která v lecčems připomíná Lynche či Tarra. Radost pozorovat herecké koncerty obou protagonistů. Nádherný art, který není očividně pro kdejakého hňupa.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Nechuť. Od vynikajícího začátku, kde převládalo napětí, atmosféra, která se dala krájet a jeden obří návrat, to pokračovalo k absolutnímu dnu, kde jsem nevěřícně kroutil hlavou, jak to ten Jar Jar Abrams kurví snad ještě víc jak Johnson. O scénáři ani nemluvim. Příšernost, která sází na děti, má u prdele logiku a směšnost jí není cizí. Postavy, i ty zbytečně navíc (až na Daisy a vynikajícího Adama Drivera a digi McDiarmida) prázdné, nevýrazné a jen tam tak poskakují nebo fňukají. Při nevýraznym a místy komickym konci zbyly jen oči pro pláč a pocit, že bych se měl panu Lucasovi omluvit za hejtování 1.-3. epizody. Nejspíš si to celé zrekapituluji.

plakát

Skleněný pokoj (2019) 

Mawerova předloha je průměrné dílo, ale Ševčíkovo adaptace je ještě o několik levelů níže. Už dlouho jsem neviděl tak nekvalitní zpracování, kde se divák dívá na zkratky, rychlé nesmyslné vyprávění a vlastně to ani nedává moc smysl. Ale důležité je, že tak polovinu knihy vyškrtali a přidali si přehršel svých vymyšlených scén. Režíroval to vůbec Ševčík? Příšerný úsměvný film, do něhož Carice van Houten zabloudila, nebo si to celé nedovedu vysvětlit.

plakát

Plážový povaleč (2019) 

✌️🚬☀️🥽🚤🌅 (Komentář možná později, než vystřízlivím...) 95% a stále to roste. A chce to další dávku!