Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbení herci (10)

Nicolas Cage

Ač poslední dobou slábne, stejně si mě jeho film vždy přivolá k sobě. Dokonale se hodí do akčních rolí, ve kterých je potřeba vidět člověka a ne mašinu na zabíjení. No a ten jeho pohled, to se ani nedá popsat slovy... Ne, ale teď vážně, srát na dluhy a kvantitu nahradit kvalitou. Ve Špatným poldovi dokázal, že hrát nezapomněl.

Edward Norton

Tak tohle je profesionál s nekonečným charisma. Nestalo se, a snad se ani nikdy nestane, abych mu nějakou postavu nevěřil. Navíc se prakticky nedá okoukat.

Bruce Willis

No, tak tohle je osobnost sama pro sebe. Nejlepší plešoun všech dob, akčňák a komik v jednom, obrovská hláškovací mašina a taky větší borec, než Chuck Norris. Z něj si ale srandu radši nikdo nedělá. A teď jsem zjistil, že je to i bluesman a božsky válí na harmoniku!

Harrison Ford

I když poráží stonásobnou přesilu, stále vypadá jako člověk. Smrtelný, s city, ale hlavně vtipný. Indy navždy, i když je Harrison muž mnoha tváří.

Ralph Fiennes

Ralph, to je zabiják. Neuvěřitelně charismatickej a talentovanej záporák. Umíte si představit jako Voldemorta někoho jiného? Nebo jako Amana Goetha? To by byla svatokrádež. Další filmy, kde exceloval: Předčítač, V Bruggách, Červený drak, Vévodkyně.

Tom Hanks

Pan herec. Jestli se někdo hodí do one man show filmů, tak právě Tom Hanks.

Samuel L. Jackson

Já jsem Ušim a ty seš až po uši v hovnech. Jedna z nejlepších tarantinových postav a navíc superšílenec stejně jako největší kliďas. Točí toho tolik, že se nedá nic vybrat. Snad jen ten Jules.

Bill Murray

Tenhle chlap je někdo. Komik, chlapík, kterému u nohou leží celý svět, charismatik (ať už to slovo znamená cokoli).

Robert Downey Jr.

Od zhlédnutí Iron Mana se snažím vidět každý jeho film. Vypadá jako namachrovanej jouda s kupou hlášek v rukávu. A takovej doopravdy, aspoň ve filmech, je.