Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Žena v černém (2012) 

Mně to vůbec nepřišlo jednoduchý a předvídatelný. Jsem fanoušek Harryho Pottera, knížek spíš než filmů, ale ne zas takový, abych k Radcliffeovi přistupovala úpně nekriticky. Proto musím říct, že v té roli působí věrohodně, že to není přehnaný, ani dětinský. Celý film má hrozně ponurou atmosféru, kulisy, detaily, všechno propracované. Příběh mi nepřišel překombinovaný, ani nedotažený. A závěr jsem opravdu takový netipovala, takže pro mě i překvapující. Nevím, jestli se na tenhle film podívám někdy ještě jednou, chce to totiž následně dát něco hodně povzbudivýho, rozhodně nekoukat těsně před spaním...Ale na 5 to pro mě je určitě a budu doporučovat dál.

plakát

Beznadějný trouba (2011) 

Čekala jsem nadmíru vtipnou (dle traileru) komedii, ale zasmála jsem se doslova párkrát, o smíchu hlasitým nemůže být bohužel řeč. Ale dávám tři za vcelku příjemny film a příjemné obsazení, ač nepříliš využité.

plakát

Umění lhát (2009) 

Škoda, začátek byl slibný, vtipný. Nevím přesně, co se pokazilo, ale po pár desítkách minut už to nebylo ono.

plakát

Svítání (2009) 

Nejsem fanda hororů, přiznávám, že na některý scény jsem koukala koutkem jednoho oka, jinak bych se bála, ale za to tvůrci nemůžou. Moc se mi líbil námět, dle mého originální, taky dvě různé podoby Ethana Hawkea...Povedený film. Bude pokračování? ;-)

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Všechno zachraňuje Eva Holubová! Už jen toho textu, co se musela naučit! :-)

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Těšila jsem se moc, už jen to obsazení...a pak přišlo zklamání. Scénář by ušel, až na některé dialogy, vysloveně přitažené za vlasy. Třeba ten v kostele, Bruce Willis ani Arnie si tady moc neškrtli. Zato Jason Statham i Sly vysloveně září.

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Ač jsem dobu, o které film pojednává, zažila velmi okrajově a znám ji tedy pouze z vyprávění rodiny či načtených článků, knih atd., mrazilo mě i tak. Neskutečný, jak někteří dovedou ty zvěrstva vidět jako "umění", a neskutečný, že je vůbec možný, aby se tenhle režim udržel 50 let... Ladislav Chudík výbornej, klobouk dolů! Velice sugestivní zážitek.

plakát

2012 (2009) 

Stopáž bych zkrátila klidně o polovinu, místy zbytečně ukecané, až moc okatě na city, efekty dobré, na můj vkus ale přehnaně americky vlastenecké.

plakát

Milý Johne (2010) 

Ústřední dvojici to spolu moc sluší. Johnův tatínek je pak ještě ve filmu něčím navíc. Rozhodně je to film pro romantické duše, ano, některé scény nejsou úplně uvěřitelné, ale bylo to celkově milé pohlazení po duši, odpočinek v jinak dost hektickém týdnu.

plakát

Trable v ráji (2009) 

Ale jo, na kouknutí dobrý. Kdo žije v manželství, ten si při některých hláškách možná připomene svoje vlastní zážitky, kdo ne, toho to možná trochu vyděsí. Jeana Reno je tedy celkem škoda.