Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (286)

plakát

Post Bellum (2009) (TV film) 

Proti Körnerovi žádná, ale jeho scénáře se s přibývajícími adaptacemi značně podobají, což má za výsledek naprostou předvídatelnost děje. Obor, ve kterém vynikají jeho předlohy, je dokonalé zhmotnění zoufalosti a lidské špíny. V tom ani tento film nezklamal. Zato představitelka Adely mě vyvedla z míry, chvílemi jakoby hrála v pohádce a ne v dramatu, silně přehrávajíce. Celkově jsem z tohoto filmu na rozpacích, vlastně po celou dobu sledování jsem nezavřela ústa, protože mi přišlo, že to celé dohromady nějak nepasuje.

plakát

Dokonalý svět (2010) (seriál) 

Neni to nic, čim by se dalo chlubit, to ne. Ale jak to tak vypadá, začíná se mi to líbit. Nevim proč a je mi z toho trochu trapně, ale je to tak. Asi to dělá pozadí seriálu a vizuální stránka, hezky se na to dívá, to je fakt. a svý dělá Čvančarová, kterou mám ráda, protože i přes svou plnoštíhlou postavu je trés chic!

plakát

Osudové peníze (2010) (TV film) 

Musím si osvěžit předlohu, protože na první pohled mi film nepřipomínal, že by měl mít něco společného s Čapkem. Hlavní protagonisti v některých situacích se opravdu snažili o grotesku. ,,Růžička" mi opravdu moc nepomohla, herečka mi dobové typem nesedla. Jediné, na co myslím od začátku filmu, je to, že nesmím zapomenout vyzdvihnout Honzu Budaře za jeho perfektní herecký projev, je čím dál lepší.

plakát

Počátek (2010) 

Strhující film. Doslova mě zarazil do sedadla. Nikdy sem DiCapria nemusela, ale je vidět, že tihle slaďouši s věkem dozrávají do harmonické chuti.. Zato Marion Cotillard mám velice ráda, škoda, že neměla tak úplně podstatnou roli. Čemu musím vyslovit pochvalu, je hudba, ta je opravdu povedená. Jeden z mála snímků tohoto roku, který doporučuji ostatním.

plakát

Austin Powers: Špionátor (1997) 

Nechutný, přízemní, trapný, ale naprosto spolehlivě fungující parodie, která mě vždycky dostane.

plakát

Strach a hnus v Las Vegas (1998) 

Role Deppa mě v tomhle filmu něuvěřitelně ...To bylo prostě moc. Nevim, co jsem si pod tím představovala za film, ale tohle to rozhodně nebylo. Některý části docela šly a pak je zas vystřídala záplava scén, která nic neříkala, jen šroubovala můj udivený pohled do vyšších sfér. Jistojistě vim, že si to hodně douho nepustím.

plakát

Královna ročníku (2007) 

Blbost, ale aspoň ta hlavní postava nebyla tak trapná a protivná, jak o byčejně v těchle záležitostech bývá.

plakát

Ptáci v trní (1983) (seriál) 

Kuriozní je, že tohle představovalo pro generaci mojí matky vrchol romantickej dojáků. No a dneska, ve vší záplavě pojišťoven, vztahů, atd. je to neškodná podívaná. Sice po prvním díle dost předvídatelná, ale kupodivu mi to vůbec nevadilo, naopak jsem se tim slušně bavila, když mi všchny typy na to kdo, kdy umře, vyjde:)

plakát

Pupendo (2003) 

Po druhém shlédnutím dávám plný počet. Dřív mi tam některé věci nedošly a postavy mi připadaly takový ,,vyšislý". Teď si uvědomuji, že z těchto charakterů povstala dnešní generace a to leccos vysvětluje. Hořkosladká příchuť filmu s léty nabývá na jedinečnosti. Skvělá Vilma a role perfektně padnoucí pro Bolka.

plakát

Piraňa (1978) 

Správný horor pro lidi, kteří se neradi dívají na horory. Nádherně předvídatený scénář, který nevyděsí ani velkého strašpytla a zároveň zažije krapet vzrušení při vražedných scénách. Horor light.