Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama

Recenze (292)

plakát

Největší showman (2017) 

Strašně dlouho jsem tuhle SHOW chtěl vidět, ale stále jsem to odkládal z obav, že budu zklamaný. A víte co? Nejsem. Ty obavy byly naprosto nemístné. Všechny postavy jsou přesně takové, jaké mají být, příběh je naprosto dech beroucí a stále nás tlačí kupředu bez hluchých míst. A pak písničky (a hudba celkově) - je to hooodně divné a zvláštní, ale asi poprvé v životě jsem v muzikálu nezaznamenal jedinou otravnou či jinak iritující písničku či vystoupení. V tomto příběhu prostě všechno zapadlo do sebe takovým způsobem, až se mi tajil dech. Výkony herců (všech, včetně Efrona, Jackman jako vždy excelentní) byly naprosto fantastické. Takže Jackman opravdu je "The Greatest SHOWMAN" a já děkuji všem, kteří se podíleli na vytvoření tohoto klenotu. Za mojí maličkost emotivních 100%.

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Viděno v rámci placené projekce zakulturouonline. Tato pohádka má něco, co jsem zatím viděl jen u zahraničních fantasy filmů - a to je dokonalý scénář, skvělé herecké výkony a hlavně (a teď mě nesežerte) efekty, které mě osobně chyběly v Harry Potterovi. Na Českou produkci je tohle naprosto excelentní film (nebudu psát, že se jedná o pohádku, pač tohle je opravdu čistokrevné fantasy). Dopadlo to celé nad očekávání, víc takovýchto filmů!!! 95%

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Sice zatím viděno jen s dabingem, ale.... Tohle je prostě nářez. Jo a Thanos je BŮH!!!!!!!! 99% (to jedno přidán až dle originál znění :p )

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Dámy a pánové, připoutejte se prosím!!! To byla panečku jízda. I když to má trochu pomalejší rozjezd, poslední třetina filmu to kompletně vynahrazuje. Tomuhle říkám opravdové Star Wars v plné síle. Loni se síla probouzela, letos ji ale trumfnul prequel, od kterého asi málokdo očekává něco víc než jen zaplnění děje mezi epizodami III. a IV. Já jsem naprosto spokojen s nářezem, kterého se mi dostalo. Za mě jednoznačně film hoden značky SW. 95% (viděno s dabingem, až to omrknu v původním znění, nejspíš dodám zbytek do 100 :D ).

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Super akce. Dal bych 4*, ale za Spideyho musím tu jednu přidat, pač ten byl fakt nej :D Ale jinak opravdu super film. 90%

plakát

Ledové království (2013) 

Kouzelná pohádka, která zahřeje vaše srdce i přes mrazivý název. První třetina velmi povedená, ale ve chvíli, kdy se objeví Olaf, dostane film nový, mnohem zábavnější směr, kterého se už nezbaví. Krásný příběh, nádherné písničky (jako bych od studia Disney čekal něco jiného), kouzelná animace a... spousta sněhu (opravdu přímo hory sněhu). Už se nemůžu dočkat, až to uvidím v původním znění. Viděna 2D verze (vlastně 3D, bo v kině ve chvíli čarování hradu zapli klimatizaci) s českým dabingem (a nebylo to vůbec špatný). 100% P.S.: při stavění sněžného hradu sem měl pěknou husinu - nejkrásnější moment celého filmu (jak hudebně, tak i vizuálně)

plakát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Úžasné anime, které mě přikovalo k židli, rozesmálo svým úžasným humorem, uchvátilo soundtrackem a dokonale citově připoutalo ke všem postavám.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Velmi kvalitní sci-fi western s excelentním obsazením a velmi dobrým scénářem. I když by se pár much na tom taky našlo. Dal bych 4* ale za tu (bohužel) poslední epizodu dám klidně plných 5*. Jen škoda, že to zrušili, mohl to být velmi dlouhý seriál. 90%

plakát

Hotel Transylvánie (2012) 

Skvělý film, který rozhodně nenudí a nezklame. Viděno v původním znění (nevim, co s kvalitou udělá dabing). 80%