Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Vřískot 2 (1997) 

Jako jasně, je to ohrané téma, ale díky masce, a ostří nože je to věc, která se dokáže vrýt hluboko pod kůži, stejně jako jednička ...

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Tak Mádl opět všem kritizujícím divákům, jasně a zřetelně ukázal, že na to prostě má ze všech stran. Jako herec, jako scénárista, i jako rejža. Prostě i když během příběhu tak nějak tušíte, co se bude dít dál, a i tak nějak víte, jak to skončí. Tak je každá situace kamerově zpečetěna tak, že vás to stejně překvapí ... a realičnost je na místě. Žádný herecký přetvařování ...

plakát

Herbář (2013) (pořad) 

Viděl jsem sice jen pár dílů, není tolika času, ale i tak mi to bohatě stačilo k tomu, že to mají holky vtipně voňavý :o)

plakát

Případ pro exorcistu (2015) (seriál) 

Skloubení temného příběhu s humorem, to chce kumšt. Jasně, taky mi chvilinku trvalo, než mi postavy sedly, pak už mi nevadilo, ani když stáli :o) Dobře i hudba, temná, ale zároveň taková nadechnutá vtipná... a nebyla ani nouze o hlášky :o) Nevím, kdy naposledy jsem se u temného záhrobního příběhu několikrát hlasitě zasmál :o) A vrahem byl nakonec i zahradník :o)

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

K hláškám patří grimasy, ke grimasám dobří herci, k dobrým hercům slušivé prostředí, k prostředí dobrej scénář, ke scenáří kamera a k dobrému hotelu 4 hvězdy, zaslouženě :o)

plakát

Zapomenuté světlo (1996) 

Jednoduché čisté dílo o jádru všedního problému v nevšedním provedení ...

plakát

Revival (2013) 

Tak víme co tak nějak od Nellis můžeme čekat, ale že to bude oddychová komedie bez popudu přemýšlení. To ani ne :o) Jako děj je provařenej, ale v celkovém pohledu to vůbec ničemu nevadí. Staré "unavené" tváře taky ne :o) A co asi nejvíc? Krobot a více než dvě slova na film :o))

plakát

Fakjů pane učiteli (2013) 

Tak je to další příklad toho, že i otřepané téma se dá slušně zpracovat :o) a ani se nechce věřit, když je to z Germany dílny. Úplně jiný svět, svižnost, hudba, herci, prostě 2 hodiny utečou, ani nevíte jak :o)

plakát

Jump street 21 (2012) 

Přesně, a přitom stačí tak málo, aby toho bylo dost pro všechny. To je totiž přesně to, že od toho nic nečekáte a dostanete velkou porci. Je vidět, že to jde i bez fekálního humoru, že to jde s málem, že není třeba extra hvězd (si říkám, je to Johnny, není to Johnny :o) a je to Johnny z Jump Street :o) Bavil jsem se, nepřepínal, dokoukal, perfekt :o)