Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 908)

plakát

The Old Dark House (1963) 

Pozor s verzí z roku 1932 nemá skoro nic společného. Nicméně mezitím co si Castle točil černobílé horory si natočil horor se špetkou humoru. Teda ne špetkou ale hrstí. Film mě právě v tomhle zklamal jedné se totiž o komedii a o horor se jenom opírá. Jedná se o obyčejný film který moc nerozesměje ale sem tam má dobrou scénu. A i když film není nějak dobrý či zapamatuváni hodný tak dám 3* přeci jen poměrně příjemně utekl a sem tam to byla zábava.

plakát

The Ferryman (2007) 

Převozníka jsem si sehnal totálně omylem, scháněl jsem jiný film a bam mám převozníka. Od filmu jsem nic nečekal ale nakonec to tak hrozné nebylo. Hodně mi připomínal Duch ohně. Jinak se jedné o to že parta mlaďasů najdou na opuštěné lodi jednoho chlapa a ten sebou má dýku a ten kdo je probodnutý dýkou se stane posedlým či co. Film je poměrně zmatenej taky dost ukecanej. Scény mimo podpalubí jsou slušné a atmosférické. Ale i tak není o moc co stát konec je navíc děsně debilní a film je i zbytečně dlouhý ale jak jsem říkal nic jsem nečekal a proto možná až moc "dobré" hodnocení.

plakát

Buranský masakr (2011) 

Inbred začlo opravdu výborně, krvavě a zábavně ale postupem času se ta jiskra která mě ze začátku zasáhla vytratila a zbila mi jen buranská vyvražďovačka kterých tu je plno. Navíc finále společně s se skupinou dětí v baráku bylo strašně debilní. Inbred je značně krvavý, sice jsou zde smrdět efekty i tak je gore výborné a krví se nešetří. Postavy jsou neuvěřitelný klišé a jejich chování je retardované(křičení na lidi co je uvěznily bylo dost debilní). I když jsem pochválil gore tak scéna s koněm mi přišla hodně nepovedená. On celej film mi přišel takovej nedomyšlenej a proč lidi co vypadaly jako cool vidláci jsou v pozadí a místo toho tu máme chlapa co vypadá jakž takž normálně? průměr.

plakát

Paranormal Activity 3 (2011) 

Tak a Activity nám pokračujou. Naštěstí jsem druhý díl viděl někdy na začátku roku takže mi nijak to opakování nevadilo. Nicméně i tak si myslím že točit další a další díly nemá moc smyl. Ale jak jsem řekl filmy vidím s velkým odstupem takže nějak zklamanej(navíc druhej díl byl hroznej) nejsem. tenhle díl je průměrnej, pár lekaček se tu našlo ale film na mě nezapůsobil tak jak jednička u který jsem se poté bál jít na záchod.

plakát

Les Mains d'Orlac (1960) 

pokud počítáme verzi z roku 1935 známou pod názvem Mad love tak se jedné o 3 zpracování o pianistovy co má naoperované ruce vraha a díky nim vraždí. A bohužel tahle látka mě nebrala ani v jedné verzi. Nápad sice špatný není ale ani u jedný verzi jsem prakticky nevydržel déle jak 30 minut pak jsem musel dát pauzu. Je sice hezké že tu je Lee ale moc toho neukáže a Pleasenceho jsem skoro nepoznal. Je smutné že tahle verze se mi líbila nejvíce ale i tak jí dávám 2*. Další Orlacovy ruce už prosím ne.

plakát

Whispers from a Shallow Grave (2006) odpad!

Do prdele co tohle bylo za sračku? Na tohle se nedalo koukat. To hodnocení fakt nechápu. Nevím o čem to bylo a nezajímalo mě to u tohohle filmu jsem trpěl jak zvíře. Jedinej kdo mě zaujal je Quigleyová která se tu ale moc neohřeje. Amatérský pokus o sci-fi který trpí absencí scénáře(nevím o co se tvůrci snažily jestli o to mě uspat povedlo se jim to), naprosto trapných dialozích kde se 5 minut kecá o věcech který se pak zbytek filmu neřeší a tragických hercích.Odpad moc často nedávám ale tady to nejde jinak.

plakát

Face of the Screaming Werewolf (1964) 

Tak bohužel tenhle film jsem docela dost scháněl abych byl poté zklamán. Neříkám že jsem čekal bůh ví co, ale film má hodinu a vlkodlak se objeví až po 30 minutách, to předtím je o nějaké ženské a sarkofágách no a v nich najdou mumii coby vlkodlaka(Chaney) toho pak nějak oživý a on se mění ve vlkodlaka, ta proměna je vzatá z jiného filmu. No bohužel naháněčka vlkodlaka je stejně nudná jako scény v sarkofácích, navíc úchylka kameramana zabírat otáčející se lidi je naprosto debilní. Je tu pár scén které potěšily a film není ani dlouhej ale ani to mu nepomůže průměru.

plakát

Divoká zajatkyně (1943) 

Film o tom jak parta výzkumníků chytí domorodou ženskou která vypadá jak opice. Jo je to blbost a ani mě to nebavilo. Upřímě nechápu hodnocení na IMDB 58%? Mě to přišlo skoro jako odpad. Možná jsem byl špatně naloženej ale nic film nezachránilo ani Carradine. Masky byly špatné keců bylo hodně a celej film se táhne. Extra velké zklamání.

plakát

The Black Castle (1952) 

Výborný konec nevynahradí těch 60 minut nudy. Nečekejte moc horor spíše historický mysteriozní film který mě bohužel dost často nudil. Konec s jedem a celkově ta pomsta byla parádní a udržela mě do konce, ale to předtím je opravdu podle mého o ničem. Karloff tu potěšil ale zbytek osazenstva se moc nepředřelo a to nemluvím o strašném hereckém výkonu toho hraběte. Není to nic extra ale zase to není nic moc hrozného já jsem čekal o něco víc.

plakát

Bláznův deník (1963) 

Celkem dobrý film s Pricem, který zde dokazuje že je skvělý herec. Film je o tom jak sochaři/soudci začne díky hlasům vraždit. Tedy hlasům spíše duchovy který dokáže manipulovat s věcmi a tím i ubližovat. škoda že je film tak zbytečně zdlouhavý hodně scén je o ničem. Nicméně scény vražd a jakkákoliv konfrontace ducha a Pricea jsou parádní a napínavý. Efekty jsou dobré. Bohužel atmosféru nečekejte ale jedná se o dobrý film který by měl každej fanoušek pricea vidět.