Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Robin Hood (2018) 

Jediné co se mi na filmu líbilo je úplně jiný pohled na lukostřelbu, ale to jen díky Larsemu Andersenovi na kterého jsem kdysi narazil na Youtube, bylo pěkné vidět techniku, kterou se naučil i jen z hieroglyfů, různých maleb z jeskyní a starých dokumentů. Ale jinak co se týče filmu, jsem si akorát potvrdil co jsem si myslel od shlédnutí traileru. Jsem názoru jak už zde bylo zmiňováno několikrát pokud by se film nejmenoval Robin Hood, tak možná by to tak špatně nedopadlo.

plakát

Lukas (2018) 

Poslední na co šlo koukat s Van Dammem bylo JCVD a Expendables, už jsem ani nedoufal, že natočí něco ucházejícího, nuže mýlil jsem se. Možná to taky bude tím, že se jednalo o Francouzskou produkci. Tleskám !!

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Kdyby vedle mě neseděl v kině ten smradlavý chlap, tak si dokážu představit, že si u tohoto filmového skvostu, snad i vyhoním !!

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Tak tenhle filmový počin musí dojmout i flegmatického nácka který sedí za masové vraždění dětí. Stačilo mi to vidět jednou po druhé bych se už asi sesypal a probrečel týden v posteli s kýblem zmrzliny. Každopádně pěkný film x)

plakát

Kronika mutantů (2008) 

Kronika mutantů?? Spíše bych film definoval jako Kroniku extrémních sraček jednou vidět úplně stačí ještě že už to mám za sebou.

plakát

Falco (2008) 

Pro mě asi nejlépe zfilmovaná biografie o slavné osobnosti.V hlavní roli Manuel Rubey, který se neuvěřitelně vžil do postavy.Výborné pohyby, mimika, zpěv (vše nazpíval sám Manuel). Samozřejmě musím pochválit i režii, jelikož útržky z dominikánské republiky, které provázely skoro celý film mě opravdu nadchly.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Neuvěřitelně originální scénář, ale není se čemu divit je to přeci od bratrů Coenů!!Film hýří nezapomenutelnými scénkami, třeba si nedokážu představit, že se jedno normální ráno vzbudím jdu si do krámu koupit mléko, jako ingredienci do svého oblíbeného drinku (white russian) a při příchodu zpět domu, mě přepadnou dva frajeři načež mi jeden z nich pomočí tepich, kdo neuvidí nepochopí. x)

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Tento film je doposud můj nejoblíbenější.Skvělý scénář o dvou pobožných bratrech, kteří se rozhodli, že převezmou zákon do svých vlastních rukou a zlikvidují každého, který poruší jen jedno ze sedmi přikázání.Padouchy likvidují způsobem, který okoukali z různých televizních akčňáku a jako třešnička na dortu skvělý herecký výkon Wlliema Dafoeho, který v tomto filmu ztvárňuje homosexuálního detektiva.Film vřele doporučuji tomu, kdo má rád pořádnou dávku akce a černého humoru x)

plakát

Robin Hood: Král zbojníků (1991) 

Tak toto je film mého mládí vždy, když jsem přišel k babičce na návštěvu, tak jsem si ho pustil v té době ho měla nahraný ještě na VHSku.Samozřejmě, že když ho dávají jednou za čas v televizi, tak se na něj podívám a nostalgicky zavzpomínám.Prostě skvělý film s trefným obsazením.

plakát

Cellular (2004) 

K tomu Thrilleru mám velmi dobrý vztah, viděl jsem ho snad 100x a neomrzel mě, což se mi u filmů, až tak nestává je to výborná oddechovka.Krásně se na to kouká, protože tento film má výborné tempo pořád se v něm něco děje a právě kvůli tomu si nedovolíte jako u jiných filmů, odběhnout třeba jen na toaletu x)