Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (48)

plakát

Andor - Zúčtování (2022) (epizoda) 

Vynikajici a Star Wars ve sve nejryzejsi podobe! Vzdyt je tam vsechno! Pecka! ✌️

plakát

Myška Pattie: Na vlnách dobrodružství (2022) 

Odsýpající příběh s jasným poselstvím pochopitelným i pro nejmenší děti. Rozdíl mezi studiovými animáky i nezávislými se v případě Pattie stírá na minimum, starověké Řecko ožilo na jedničku a baby krakena si zamilujete na první pohled. ;) Děti na kontrolní projekci fandily myšce od začátku do konce a animák zkousne v pohodě i ten, kdo vyrostl na přeci jen už dnes historických snímcích Jáson a Argonauti či i Souboj Titánů. ;) Pohodových 7+/10.

plakát

Parlament - Mais qui est-ce ?? (2022) (epizoda) 

Serial, ve kterem cituji nejlepsi film Brada Pitta, nemuze byt nic jineho nez vynikajici! ✌️✌️✌️

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Do sceny s kouli docela fajn, pak uz jen generickej skoro horor v jednom dome (aha, Bayona)... Nechapu to rozhodnuti jit timhle smerem po mega uspesne jednicce, ktera mela alespon dostatek atrakci, tady neni skoro nic... Tak tak prumer. Budapest, CC Allee, 10 6 2018.

plakát

Room (2015) 

Drámo v první půlce v samotném "Roomu" super, byť bych si to dokázal představit ještě o něco hutnější a napínavější (zlomová scéna je na hraně, zdálo se mi to až příliš snadné), druhá polovina je však jiné kafe a kope "Pokoj" k zaslouženým oscarovým či jakýmkoliv jiným cenovým ambicím... Skvěle zahrané, neteatrální, vypjaté, uvěřitelné... Tremblay lepší než Brie Larson, pro něj by ta nominace fakt neměla chybět... Navíc snímek, kde hraje hudba z nejlepšího filmu roku 2011, zkrátka nemůže být průměrný. :) 8/10, knihu jsem nečetl.

plakát

The Program: Pád legendy (2015) 

Svizny "sportovni thriller" s presnym Fosterem a pro me osobne neokoukanou atraktivni tematikou... Frears ma takoveto filmy v maliku a byt by se dalo tu a tam pritlacit na pilu ci rozvinout nektere dejove linky (ta novinarska je trochu povrchni), celek drzi dobre pohromade a ma na to zaujmout i anti-sportovce. :) Spokojenych 7+/10.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

To je umeni, hromada naserovy akce, kterou chci videt okamzite znova (Jacksonuv moment v aute!) na jedny strane... No a na ty druhy ta ne moc zajimava vata mezitim s patetickejma kecama, ktery se teda imo vubec neshazujou... Podruhy jo, ale s ovladacem v ruce by to bylo mnohem prijemnejsi...

plakát

Vejška (2014) 

V nekterych chvilich prehnane, v nekterych zase prekvapive pravdive... Je fajn, ze ten pomer je spis vyrovnanej nez naopak... "Trojku" ale jiz netreba...