Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (768)

plakát

Arrow - Zvrat (2017) (epizoda) 

Věra Pohlová to téměř dokázala! Ty internety, které každého jen otravují, se sice nezakázaly, ale geniální tvůrci Arrowa se rozhodli, že je není třeba zakázat, nýbrž zničit. Bravo, tak "geniální" zápletku a hlavně provedení, jsem skutečně ani v tak "přisledovánívypnětemozek" seriálu, jakým se Arrow v průběhu šesti let bohužel stal, nečekal. Je fajn vidět Michaela Emersona jako hlavního padoucha, nicméně jestli ho tvůrci vyplýtvají na takovouhle blbost, tak asi opravdu nezbyde, než se seriálem po téhle řadě rozloučit. Snad aspoň následující epizody se Sladem "Deathstroke" Wilsonem budou stát trochu za to.

plakát

Arrow - Pocta (2017) (epizoda) 

Vidět Davida Nykla jako Anatolyho, je pokaždé fajn, nicméně souhlasím s tím, že jeho linka už je značně vyčpělá. Jinak se jedná o klasický výplňový díl, který seriál příběhově nikam neposouvá.

plakát

Arrow - Nejbližší příbuzný (2017) (epizoda) 

Doufám, že ten náznak z poslední scény dílu opravdu znamená, že se tvůrci rozhodli zpracovat příběhovou linku z komiksové předlohy, ve které se Roy Harper stane dope addictem. Samozřejmě zde upraveno pro Diggla. Tahle zápletka by určitě přinesla větší oživení než neustálé srdceryvné rozmluvy Olivera se synem, nebo obnovení Olicity.

plakát

Batman vs. Two-Face (2017) 

Jestli měla být tohle pocta Adamu Westovi, tak se bohužel vůbec nevydařila. Tam kde byl v předchozím počinu Caped Crusaders správně namixovaný poměr vtipné trapnosti a gagů, zůstala zde bohužel jen ta trapnost, ke které se přidala její nezvedená sestra nuda. Dokonce jsem se v průběhu sledování několikrát přistihl, jak kontroluji čas do konce tohohle utrpení. Důvod tohohle průšvihu mi nicméně uniká, jelikož pod scénářem je podepsaný stejný tým jako v prvním díle. Celkově tedy rozhodně nedoporučuji, pousmál jsem se asi tak dvěma vtipům, navíc ani animace se zrovna dvakrát nepovedla. Batman vs. Two-Face se tak vyhněte obloukem a pokud už jste měli tu smůlu snímek zhlédnout, tak radši rychle zapomeňte.

plakát

Superior Donuts - What the Truck? (2017) (epizoda) 

Vstup do nové řady se celkově vydařil. Samozřejmě by to mohlo být i lepší. Kvituji, že jsme se (aspoň doufám, že natrvalo) zbavili nudných postav policisty Jamese a zbohatlické studentky Mayi. Ozdobou epizody pak samozřejmě byla nádherná Diane Guerrero a její postava Sofie, kterou doufám ještě v seriálu uvidíme.

plakát

Arrow - Následky (2017) (epizoda) 

Autoři naprosto promrhali možnost seriál po solidní páté řadě (kterou vlastně ale "udělal" jedině Prometheus) určitým způsobem restartovat a rozloučit se s některými postavami, které se prostě časem vyčerpaly a už nemají co nabídnout (Felicity, Diggle?). Odskákala to tak vlastně pouze Thea a to navíc určitě ne definitivně. Odhalení identity Arrowa je sice dobré nosné téma, jenže jestli nás po celou sezónu čekají podobně srdceryvné proslovy otce k synovi jako v úvodním díle, tak je se seriálem prostě konec (o opětovném oživení otravného vztahu "Olicity" nemluvě).

plakát

Chirurgové - Zbořit dům (2017) (epizoda) 

Wow, nevím, jestli je to tou letní pauzou mezi sériemi, nebo je to skutečnost, ale tenhle úvodní dvoudíl se opravdu podařil. Úplně z něj cítím atmosféru prvních sérií, kdy se vtípky v dokonalé rovnováze střídají s dramatickými momenty a dlouhodobými příběhovými linkami. Třeba po třinácté sérii, která měla po těch předchozích konečně vzestupnou tendenci, skutečně Chirurgové chytají druhou mízu.

plakát

Chirurgové - Zbavit se bolesti (2017) (epizoda) 

Wow, nevím, jestli je to tou letní pauzou mezi sériemi, nebo je to skutečnost, ale tenhle úvodní dvoudíl se opravdu podařil. Úplně z něj cítím atmosféru prvních sérií, kdy se vtípky v dokonalé rovnováze střídají s dramatickými momenty a dlouhodobými příběhovými linkami. Třeba po třinácté sérii, která měla po těch předchozích konečně vzestupnou tendenci, skutečně Chirurgové chytají druhou mízu.

plakát

Superior Donuts - Season 1 (2017) (série) 

Mně se první sezóna líbila. Jasně, donuty nejsou tak prvoplánový hit, jako třeba 2 Broke Girls atd. a v první sezóně se sem tam hledalo jak vlastně dál, ale přijde mi, že tenhle sitcom má potenciál. Rozhodně v něm jsou zajímavé a vtipné postavy (vedou hlavně Fawz a Tush), a o čem vlastně jiném sitcomy jsou. Pár dílů bylo samozřejmě také slabších, ale jak už jsem psal, já jsem celkově spokojen.

plakát

Superior Donuts - Secrets and Spies (2017) (epizoda) 

Závěr série se rozhodně povedl. Celkem kvituji, že namísto parťáka Randy, Jamese, dostáváme v téhle epizodě více Sweatpantse, který mi přijde přeci jen vtipnější a lépe napsaný.