Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (228)

plakát

Vymítač (2017) (seriál) 

Shippuju Bonera a Natana.

plakát

Spider-Man: Daleko od domova (2019) 

Jako tradičně pecka. Začátek se sice může zdát pomalejší, a pro dospělejší publikum i trochu trapný, ale to je asi celkem normální, když pozorujete výlet bandy náctiletých. Nicméně, jakmile se rozjede akce, tak to nemá chybu. Mysterio je famózní a Jake Gyllenhaal si ho podal absoluteně bezchybně, Nejlépe je to vidět na barové scéně, kdy Quentin udělá kompletní otočku a z milého mentora se stane narcistický šmejd. Scéna mezi Mysteriem a Spidermanem v Berlíně je jedna z nejlepších v jakémkoliv komiksovém filmu. Obě potitulkové scény jsou dost zásadní a skvělé. Jen vidět Prahu (Liberec) bylo docela zvláštní v MCU filmu.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Začátek to mělo slušný, ale s každou výraznou odchylkou od předlohy se film propadal do větších a větších nesmyslů, až to ukončil absolutní urážkou původního příběhu.

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Neskutečná pocta originálním Avengers. Z kina jsem odcházela plná dojmů, ani jsem nedokázala pořádně popsat o jaké dojmy se to vlastně jedná, ale všechny byly veskrze pozitivní. Tenhle film je epický, je dojemný, je vtipný a je opravdu dokonalým ukončením jedné ságy. Nedovedu si představit fanouška MCU, který by nebyl spokojen.

plakát

Konečné řešení (1990) 

FOD 2019, Pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí.

plakát

Carmen Sandiego (2019) (seriál) 

Nemohu srovnávat s žádnou předchozí inkarnací této postavy, takže tento Netflix výtvor hodnotím, jako samostatný subjekt. Postavy jsou solidně napsané, i když by jich mohlo být víc (VILE musí mít stovky agentů, ale pořád posílají na akce jen 4 stejné), animace je prostá, ale dobře se na ní kouká a příběh není nijak spletitý, ale je zábavný. Celkem se mi líbila naučná stránka, kterou nezapoměli dodat. Takže to by to byli normálně asi 4*, ale Chase je naprosto k sežrání.

plakát

Bumblebee (2018) 

Film se mi líbil. Nejlepší rozhodně byla hned počáteční scéna na Cybertronu. Ale může mi někdo vysvětlit tu logiku, kdy vezmu populární G1 charakter - Blitzwinga, asi nejznámějšího triplechangera, a nejenže z něj neudělám triplachagera, ale ani jednou neřeknu jeho jméno ve filmu, a navíc ho hned zabiju? A abychom přidali trochu soli do rány, vytvořím dva úplně nové charaktery, a z těch udělám triplechangery? Jako cože?

plakát

Jablko (1980) 

FOD: BIM rulezz! Ale ten konec byl solidní mindfuck.