Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (30)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Pro masochisty paradni - komedie 0, utrpeni 10. Nenalette na nesmyslne hodnoceni - je to priserne, absurdni dilo. Cumet tak dlouho na jednu vychcanou, dementni babu a parecek mladych, kteri se ji ale zcela iracionalne nedokazou postavit? To je fakt zazitek na urovni... asi tak na urovni pruzkumu vlastniho oka sroubovakem - pro maximalni prozitek vrele doporucuji kombinovat s timto filmem.

plakát

Ambulance (2022) 

Dobrá akce, výborné zpracování, napětí, emoce. Ano, logika tu opravdu trpí - ale tak už to v akčňácích bývá. Pokud se chci hluboce zamýšlet, nepustím si Michaela Baye, že...

plakát

Órbita 9 (2017) 

3.5 ... je potreba privrit oci nad kulhajici logikou, ale v ramci komorniho scifi je to prijemne prekvapeni a fanousci si to dokazou uzit, i kdyz nejde o nic originalniho. Kdo chce velkolepejsi provedeni, zkuste miniserii Ascension.

plakát

Ikarie XB 1 (1963) 

dnes uz je to snesitelne asi jen pro skalni scifi fandy. dobe vzniku samozrejme odpovida technicke zpracovani, ale paradoxne jde o cast, ktera me neurazi. problem mam hlavne s nudnym dejem. ani na druhy pokus jsem nevydrzel neusnout - je mi lito. upozornuju, ze se mi nelibila ani velebena kubrickova odysea, takze jsem zrejme barbar nedocenujici prestarle klasiky.

plakát

Duna (2021) 

asi jsem cekal moc, takze se dostavilo lehke zklamani. ale fakt jen lehke, priste to bude urcite lepsi.

plakát

Blaženost (2021) 

pekny kousek k zapremysleni - je dobre videt ho bez informaci predem, bez ocekavani. zdejsi hodnoceni na 40% vypovida o jinem vkusu vetsiny - ale ok, ja si zase velice rad odpustim wanda vision a jine idiotske "komixove hitovky". pokud to mate stejne, klidne dejte sanci i bliss.

plakát

WandaVision - Natočeno před živým publikem (2021) (epizoda) 

po 2 dilech je mi to uplne ukradene. at si v te trapne retro/sitcom debilite s umelym smichem co 10 sekund wanda a vision hnijou klidne 2 serie, hlavne beze me.