Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Těžko hledat slova. Tenhle film mě připoutal k sedačce a celých 140 minut jsem jen zíral/čuměl na tv a hltal každou vteřinu tohohle fantastického, neskutečného, velkolepého super filmu. Žádná hluchá chvilka, žádné nudné dějové pauzy, prostě ani chvilička, kdy by člověk mohl vydechnout. V tomto případě 5* velmi, velmi málo. A ten, kdo Vykoupení z věznice Shawshank ještě neviděl, tomu neskutečně závidím, protože zkouknout tenhle film by měl být jeden z cílů, které by každý člověk měl v životě splnit. Ale my co už jsme film viděli.. nevadí, protože Shawshank se nemůže nikdy omrzet!!

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Kéž by to takhle bylo ve skutečnosti, bohužel tomu tak není. I když, údajně to je podle skutečného příběhu.. Každopádně to byli skvěle strávené dvě hodiny a když přehlídnu, že podle mě to takhle v životě prostě nechodí (stačí si představit hlavního hrdinu bez peněz....), tak to nejde ohodnotit jinak - 100 % !!!

Titanic

Titanic (1997)

Nechápu, jak mě mohl bavit film, od kterého jsem zaprvé měl obrovská očekávání, za druhé trval přes tři hodiny (!) a za třetí jsem od začátku do konce věděl co se stane a jak celý film dopadne. Ale Titanic byl skvělej! A to i přesto, že to bylo hodně hodně sladký a smutný, ale smutný to bylo i ve skutečnosti.