Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Warcraft jako hru nesnáším a na film jsem jít neplánoval. Ale nakonec teda joo, dobrý to bylo! Jako neznalec tohoto světa, jsem sice byl na začátku docela utopenej, ale když jsem pochopil nějaké ty souvislosti (nebylo to těžký), tak mě to i docela vtáhlo a nevěřil bych tomu, ale těším se na dvojku! Za mě lepší než hobit a jen o fous horší než pán prstenů.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Na básníky jsem se do kina dostal vlastně omylem, seděl jsem v druhé řadě od plátna, ale odcházel jsem moc spokojenej. Krásnej a hlavně milej film, kterej mě skvěle zabavil, když jsem čekal na přítelkyni. Úžasná Linda Rybová a i když jsem Kříže nikdy moc nemusel, tak je fakt, že role Štěpánka mu sedí náramně. Jako pohodovej a oddychovej film doporučuju!

plakát

Bílý Bůh (2014) odpad!

Viděno Naslepo v kině Central v HK. Hodně hodně zvrácenej film, kterej se ke konci, když psi (armáda psů) začali chronologicky likvidovat lidi podle toho, jak jim ubližovali, stal i neskutečnou blbostí. Objektivně na jednu hvězdičku, ale film mně taaaak znechutil, že jde do koše. Pro kino a jejich projekt Naslepo je to velkej omyl, protože spousta lidí odešla už během filmu, další pak sice zůstali, ale spíše než na plátno koukali na svou drahou polovičku a nevěřícně kroutili hlavou. Ve filmu byli otřesné záběry mrtvých, poraněných, mučených psů (a další hnusné věci, co se se psama bohužel dají dělat), já jen doufám, že filmaři to udělali nějak, že žádný pes skutečnou bolest nezažíval.. ale pes není herec, žádný pes nedokáže na povel zahrát bolest.

plakát

Wilsonov (2015) 

Pro hloupého, každý hloupý. Vtipná česká parodie!! Wilsonov je film, na který když jdete do kina bez větších očekávání (díky hodnocení "expertů", žádná očekávání člověk fakt nemá) a s cílem zasmát se, pobavit se, tak příjemně překvapí. Pokud jste ale lehce povrchní člověk, který už se těší až bude moc zkritizovat další film, tak si ve filmu určitě najdete spoustu bodů, které splní i vaše požadavky. Divák který se u Wilsonova chce pobavit, tak se pobaví velmi dobře. Divák který chce jít na Oscarový drama, dechberoucí, srdcervoucí film, tak Wilsonov nebyl natočen pro něj! 9 z 10 !!!

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

Nesnáším úvodní písničku a celou tu znělku, ale jinak mě to baví. Plus jako bonus, hlavní herečka vypadá jako Katy Perry!! ..edit 3.série, hlavní herečka už nevypadá jako Katy Perry a navíc je to nuda.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Docela nuda no.. Je to ten film, který asi buď ohromí, nebo trochu zklame. Bohužel jsem ten druhej případ.. 3 hvězdy..

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Nechápu, proč to má tak malé hodnocení :O ??? Partička by si zasloužila tak minimálně 80%. Současný fenomén v ČR, na facebookových stránkách přes 350000 fanoušků, ale pro místní "nadšence" asi málo. Těžko Partičce cokoliv vytknout.. :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

5 hvězdiček je strašně málo !!!!!!

plakát

Titanic (1997) 

Nechápu, jak mě mohl bavit film, od kterého jsem zaprvé měl obrovská očekávání, za druhé trval přes tři hodiny (!) a za třetí jsem od začátku do konce věděl co se stane a jak celý film dopadne. Ale Titanic byl skvělej! A to i přesto, že to bylo hodně hodně sladký a smutný, ale smutný to bylo i ve skutečnosti.

plakát

Tohle je válka! (2012) 

A mě to náhodou bavilo!! Trochu blbost, není to teda vůbec realný, ale komu na tom záleží :D