Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (96)

plakát

Agora (2009) 

Tak nejdříve pozitiva. Tvůrci pěkně vystihli prostředí Egypta, kostýmy také perfektní, ale tady chvála končí. Když jsem viděla trailer, řekla jsem si, že to bude něco na způsob Tróji, či jiného Hollywoodského historického trháku a ono ne, děj se táhne, ničím moc nezaujme a závěr je nijakej. Tvůrci se zaměřili na dvě věci najednou ( boj židů, pohanů a křesťanů + život a odkaz Agory) a díky tomu nezvládli rozvinout ani křesťanské boje ani povahu hlavní postavy. Škoda

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Já Alenku milovala už jako malá(svým způsobem), ale teď mmmmmmmm. Depp, Carterová, Wasikowská, prostě slast pro oči.

plakát

Avatar (2009) 

Když jsem to viděla poprvé na premiéře řikala jsem nic moc, ale když jsem to viděla podruhé a pak potřetí začala jsem to obdivovat.

plakát

Benga v záloze (2010) odpad!

Vážně mě s..., že jsem za tohle vyhodila 150Kč v kině. Horší film sem neviděla už dlouho. Bylo to totálně o ničem.

plakát

Bílá smrt (2009) 

Průměrné krimi, kde jsem marně hledala stopy mysteriózna. Natočit film o vraždách na Antarktidě je originální nápad, navíc hlavní roli hraje Kate, takže potenciál film rozhodně má a dalo se z toho udělat opravdu skvělé dílo, bohužel se tak nestalo a to jen díky scénáristům. Málo akce, málo napětí, chabý závěr. Jinak ani kamera není špatná, takže doopravdy škoda.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Další z řady povedených Marvel filmů. Chris Evens většinou hraje komiky nebo hňupy, takže i přesto, že tohoto herce miluji jsem si moc nedovedla představit, že bude hrát hrdinu co zabíjí nácky a přitom si zachovává vážnou tvář, ale co není, může být. Vážně mu to sedlo, příběh byl velmi poutavý, kamera byla taky zvládnutá dobře, herecké obsazení perfektní a ani 3D mi vůbec nevadilo. Bohužel co mi zkazilo celý film, je podle mě hrozný dabing (všichni Němci šišlají a to i hlavní záporák), takže si film určitě pustím ještě jednou a v originál znění.

plakát

Cizinec (2010) 

Nejde mi do hlavy, proč se nechali obsadit jedni z nejlepších herců současnosti zrovna do tohohle filmu. Neříkám Depp a Jolie se tu snaží něco uhrát jenže ono není co. Je to takový ten typ filmu, kdy furt čekáte, že se to rozjede, čekáte na nějakou akci, překvapení možná zázrak, ale, ono se nic nestane. No a perlička je závěr, který se tvůrci snažili udělat překvapivý. Dvě hvězdy za dva perfektní herce ve špatném filmu.

plakát

Colombiana (2011) 

Zajímavý, akční, zábavný, jednoduchý. Nic jiného ani od tohoto druhu filmů nečekám, takže mě to uspokojilo. Žádná spousta zbytečných keců, vysvětlování a vyšší logiky.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Fakt dobře propracovanej film. Někdo si na něm musel dát hodně záležet. Já osobně jsem nečekala, že to bude tak dobrý. Jediný za co strhávám tu jednu hvězdu, je trochu slabší závěr. Mohl být trochu nadupanější, ale jinak moc povedený.