Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (96)

plakát

Superkočky (2010) (seriál) 

Opravdu velmi povedený seriál o roztleskávání. Podle mě, úplně nejzdařilejší dílo, ze všech filmů a seriálů z touto tématikou vůbec!! Jsou tu k vidění skvělé herecké i gymnastické výkony a já prostě musím dát 5, protože mě seriál vážně dostal.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Další z řady povedených Marvel filmů. Chris Evens většinou hraje komiky nebo hňupy, takže i přesto, že tohoto herce miluji jsem si moc nedovedla představit, že bude hrát hrdinu co zabíjí nácky a přitom si zachovává vážnou tvář, ale co není, může být. Vážně mu to sedlo, příběh byl velmi poutavý, kamera byla taky zvládnutá dobře, herecké obsazení perfektní a ani 3D mi vůbec nevadilo. Bohužel co mi zkazilo celý film, je podle mě hrozný dabing (všichni Němci šišlají a to i hlavní záporák), takže si film určitě pustím ještě jednou a v originál znění.

plakát

Voda pro slony (2011) 

Jsem si myslela, že Pattinson umí hrát jen upjatého, zdrceného upíra, ale v tomhle filmu mě překvapil. Dokázal se chvílemi i uvolnit a podal dobrý výkon. Pro mě je to snad první kvalitní snímek z prostředí cirkusu. Film nepůsobí kýčovitě, má pěknou hudbu i kameru, jsou tu k vidění krásné kostýmy a občas je to i velmi dojemné.

plakát

Hanna (2011) 

Pro tenhle film mám jen jedno slovo - nuda. Film má zajímavý začátek bohužel ten trvá jen čtvrt hodiny, poté, místo toho aby se to pořádně rozjelo, přichází hodina a pul ničeho + hlavní hrdinka vypadá jak kdyby právě vylezla z koncentráku a to se tam jasně říká, že má být "lepší voják" tzn více svalové hmoty atd.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Byla jsem na tento díl velmi zvědavá, doufala jsem, že se film konečně rozjede po utahané první části a stalo se. Na nedostatek akce si stěžovat doopravdy nemohu, efekty byly taktéž perfektní. Herci zářili a celkově to bylo důstojné zakončení celé série. Co jsem tam ovšem trochu postrádala, byla ta velkolepá, konečná bitva mezi Harrym a Voldemortem, byli hotoví docela rychle. A ještě trochu si rejpnu, klidně bych oželela ten konec filmu, kdy se tam rádoby otec Ron přivalí s jeho pivním pupkem.

plakát

Transformers 3 (2011) 

To že Bay umí dělat rozkládací auta a bombový efekty už víme nějakou dobu, takže po této stránce je film v pořádku. Bohužel děj je každý díl horší a horší, furt to samé dokola, akorát vyměnil hlavní ženskou roli.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Další z řad trapných filmů, kde herci akorát mluví sprostě, hulej trávu, chovají se jak banda kryplů a já mam dělat hahaha. Není to žádná dobrodružná komedie, ale jen ubohá parodie s debilním dějem, kterou si dovolím dokonce označit jako konkurenci Disaster Movie. Největší šok byl, že na tuhle blbost kývla Portman a Franco - nechápu to. Jediné co musím pochválit je hudba, proto ta jedna hvězda.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Troufám si říct, že to bylo stejně dobré jako jednička a ty fotky na konci dokonce mnohem lepší. Opravdu pořádná, divoká komedie.

plakát

Kung Fu Panda 2 (2011) 

Po vynikající jedničně přišla pouze průměrná dvojka, která měla navíc příšerný dabing.

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Marshall holt není tak dobrý jako byl Verbinski i když v traileru to vypadalo jinak. Ve filmu nebyla ani jedna pořádná bitva, vše bylo tak nějak zrychlené, scénu se Španělama, kteří ve jménu víry zdemolují místo s pramenem mládí a pak zas zmizí jsem naprosto nepochopila, nehodila se mi tam a výprava taky nic moc. Nemělo to prostě ten šmrnc z předchozích dílů. Co ovšem zůstalo a vše to zachránilo je Johnny a Geoffrey, kteří si za své výkony dobré hodnocení zaslouží. Díky nim a mořským panám, jsem si film užila a docela se i pobavila.