Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (134)

plakát

Krtek a Panda (2016) (seriál) 

Hodnocení neodpovídá kvalitě seriálu, proto jako protest 5*. Díky Krtek a Panda je krteček zase v kurzu a mezi dětmi je velmi oblíbený.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Tak tady máme tentokrát temnější atmosféru s banálním příběhem a klišé na každém rohu. Aby toho nebylo málo tak namísto suprové Daisy Ridley z předchozího Star Wars se zde objevuje docela pohledná Felicity Jones, ale s charismatem na nule, zoufalými hereckými výkony a Diego Luna se svým směšným přízvukem taky moc nepřidává na atmosféře. To bych všechno překousl, ale plytkost postav o kterých Vám film moc neřekne mě vlastně vedlo k tomu, že mi všichni byli ukradení a v zásadě jsem nejvíc fandil a bál se o robota K-2SO. Povedená za to byla určitě výprava, design a finální půl hodinová bitva. Jinak to byla velkolepá, ale nezáživná podívaná.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Herecké obsazení mi úplně nesedlo, ale zato CGI orci a jejich svět je špičkový. Takovej Pán Prstenů, ale zdaleka ne tak dobrej.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Už od začátku se to tváří jak je to celý cool, ale moc to nefunguje... alespoň na mě ne. Ve druhém díle bych si přál, aby najali víc osvětlovačů a tu bandu hipsterských umělců trochu zredukovali.

plakát

MovieZone Live! (2010) (pořad) 

Týpek co má neobvyklé názory s neustálým pohledem do kamery, obézní sympaťák, kterého všechno sere, sebevědomí chlapík s věčně založenýma rukama, vulgární hovado co to celé vede a Karel, který si z toho celého dělá holubník. Jste super parta! :-)

plakát

John Wick (2014) 

Takové to akční béčko, ale s velkým rozpočtem a s Keanu Reevesem takže za mě fajn. Oceňuji soundtrack, scénu v kostele s trezorem a kdyby byla první polovina stejně dobrá jako ta druhá tak určitě šahám po 4*. PS: A ať mi nikdo neříká, že některé scény a nápady nebyli inspirované Max Paynem 3.

plakát

Deadpool (2016) 

Deadpool je taková reklama na bourání čtvrté zdi. Je to boží, svěží, zábavný a funguje to. Pecka!

plakát

Vejška (2014) 

Překvapivě docela dobré pokračování na oddychový večer. Film jde ve stopách gymplu včetně původního hereckého obsazení a podivně umělecké kamery, která mi místama vadila a nebýt Krause tak jsem se na to snad ani nedodíval.

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Trapné, nevkusné a laciné.