Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Pořady (9)

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006)

Bear Grylls je nádhernej chlap. Ale o to tady přece nejde, že. Anebo, kdo ví ... :) Parádní průvodce cestováním v extrémních podmínkách. Ne, že bych nějaké takové cestování nějak vyhledávala, spousta příjemných chvil na řadě dětských táborů a obdiv k přírodě jako takové se asi nepočítá, ale dívá se na to vážně pěkně. Tohle je zábava na úrovni, poučná, občas šokující a velmi zajímavá.

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Jednoznačně má nejoblíbenější reality show. Dodnes jí sleduju na AXN. V odpoledních hodinách fandím z plných plic, nadávám a raduju se spolu se soutěžícími. Nejraději mám soutěže o imunitu jednotlivců a pak o odměny, kde jsou výhry v podobě jídla nebo sprchy - je to radost sledovat lidi, kteří jsou šťastní jako blechy. Survivor Borneo mě ze začátku příšerně nudil, musela jsem se hodně přemáhat, abych se dívala dál, ale jako vždy po sloučení kmenů a poté, co už každý hraje sám za sebe, hra nabrala řádný spád a já moc přála výhru svému/své oblíbenci/oblíbenkyni, který/která mě zaujal/a už na začátku. V podstatě je vítěz/vítězka této řady vzorem pro ostatní, kteří se této soutěže později zůčastnili - on/ona jako první objevil/la důležitost aliance a i jiných vychytávek k přežití. Je přímo povinností vidět Borneo, pokud chcete sledovat další řady, je to základ všeho. Když si přečtete něco o zakladateli Survivoru, Marku Burnettovi, řada věcí vám dojde a uvidíte, jak se do této soutěže promítly jeho osobní životní zkušenosti. Ušel dlouhou cestu, aby divákům nabídl tento pořad, který je nejen o sledování přežití v nehostinných podmínkách a velké fyzické zátěži, ale výborná záležitost z hlediska psychologie a sociologie, a který zraje jako víno v dalších pokračováních.

Televarieté

Televarieté (1970)

"A neklepej ten popel pořád na ten koberec!" "Popelník jako kráva, a on se do něj netrefí!" Jéžiš, to jsem se nasmála u scének Bohdalové s Dvořákem, jejich humor mě dostával do kolen, ovšem ta omáčka okolo mě vždycky tak trochu otravovala. Moc se mi ale Televarieté líbilo a nedám na něj dopustit.

Amerika hledá topmodelku

Amerika hledá topmodelku (2003)

Nenáročná zábava. Jako člověk, který je schopen hodinu civět do módního časopisu ELLE, prohlížet si obrázky a mít z toho skvělý pocit, musím tento pořad ocenit. I proto, že jsem si vždy myslela, že pro modelku je to nejhlavnější dobře vypadat - a dobře vypadat je pro mě ten největší problém (focení s hadem bych asi zvládla :). Na téhle soutěži se ukáže, že i sebedokonalejší vzhled nezaručí úspěch. A hlavně, že dokonalost je nudná. Každá žena, ať je sebekrásnější, musí hlavně zaujmout, mít v sobě jiskru, něco předat, mít vlastní osobnost. Modeling, ať je sebepovrchnější, je pěkná makačka, a pořádný záhul na psychiku. Člověk musí mít hroší kůži - být smířený s tím, že si s mým vzhledem stylisti budou dělat, co se jim zachce, s tím, že člověk pořád cestuje, prakticky nemá čas na rodinný nebo partnerský život (to až později, až si za přehlídku bude sám diktovat cenu - pokud se prosadí), i fakt, že se pořád kolem něj pohybují dost příšerní lidé (tupci, namyšlenci, nesympatičtí lidé a pod.), ke kterým se ale musí chovat hezky a respektovat je, protože mu dávají práci a spoustu užitečných rad. Sledovala jsem několik řad, první mě velmi zaujala, pobavila, občas tam byly příšerný slepice, ale nuda to rozhodně nebyla. Navíc, moje favoritka zvítězila a to mě velmi potěšilo!

Podvodníci

Podvodníci (2000)

Nestárnoucí komentátor pan Joey Greco nasazuje vážný výraz, protože tady jde o vážnou věc, přátelé! Ve státech to "nevěrníci" nemají zrovna snadné. Pokud máte pocit, že je vám přítel/přítelkyně, manžel/manželka nevěrný/á, stačí zavolat na hotline reality show "Cheaters" a vaše pochybnosti budou za pár dní spolehlivě potvrzeny. Skryté kamery nejen venku, ale i v bytech nic netušících podvodníků, automobilové honičky, sledování pomocí helikoptéry, lži, výmluvy, rvačky, výčitky a mnohdy velmi zajímavá zjištění, jako v životě. A tohle je bohužel u některých nešťastníků sám život. Občas to celé působilo hodně depresivně a mně se z toho otvírala kudla v kapse. "Miláčku, strašně mi chybíš, nudím se a tak se jen pojedu chvilku někam projet." "Za chvíli jsem doma, miluju tě." A přitom záběry skrytých kamer mluví za vše ...