Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Strach u mne vystridal naprostej uzas. Pri vzpomince na 80. leta, kdy me MM doslova rozstrelil a pri zkusenostech co nekteri dobytci dokazou udelat s remejkama, desil jsem se momentu az si budu muset dat tuhle predelavku. Po par minutach me to zarvalo do kresla a nebyl jsem schopnej ani sahnout po cigaru. Tatrovka porad do plnejch, Hardy nemluvil, Therons eyes luxusni a vizualka naprosto vyslapana k dokonalosti (vysleplej kytarak na ksandach byl majstrstyk z jinyho sveta). Chci dat 6, chci 6...!!!

plakát

Země zítřka (2015) odpad!

Slo by prosim pridat, jako finalni hodnoceni, "ranni prujem"? Tenhle vylizanej spektakl by se tam vyjimal jak rit na kastrol. Neuveritelnej hnus....

plakát

Americký sniper (2014) 

"proč to musíš dělat?" (rozuměj: jet na dalších 9 měsíců do Iráku) "protože tohle je nejlepší země na světě a já ji musím bránit. nebo snad chceš aby Al-Kajd stála před Washingtonem nebo Los Angeles!?" ..... "už jsi udělal dost, teď tě rodina potřebuje tady..." "tady to počká, tam ne!" atd.,atd.... Klasický "brainwashingový" námět a film. Nic proti Chrisovi Kyle, protože to nejspíš myslel v realu doopravdy, ale ten film je v podstatě o ničem i když dobře udělaný. Bradley stojí - čumí, leží - střílí, mluví - holé věty.... Děs. Samozřejmě tam nějaký Oscar politicky upadne a zvíší ne návštěvnost náborových kanceláří USArmy, ale toť vše. Za rok po tomhle - byť Eastwoodem slušně režijně odvedeném - vejplachu neštěkne ani pes. Ty dvě "stars" jsou za Eastwooda a Siennu Miler. (pruhy mam z toho jinde)

plakát

Penny Dreadful (2014) (seriál) 

Prostrihat, ocistit od filosofickejch pseudo zvastu, zkratit nektre exhibice jinak vyborne pi.Zelene a jiste by to vydalo na dobrou dvou ci tridilnou miniserii. Uvidime co ve druhe rade, ale moc nedoufam.... (proboha proc se v poslednich letech musim cim-dal vic divat na dve kostata jak si to rozdavaj? To je novy trend, snad tazeni za vice homosexu v TV...? Mozna kdyby se nevratili do Could Mountain nebylo by to dnes tak Hot fountain)

plakát

Miluj souseda svého (2014) 

Je to spis prijemna agitka na Billa. Jako by se chtelo rict: "Jo Murray je tu stale a je kurevsky dobrej", ale to je tak vsechno. Film je sam o sobe trosinku o nicem a az primitivne predvidatelnej. Ale Billy, Billy je proste trida....

plakát

Komorník (2013) 

Trochu mi příjde, že to patří do kategorie "Jen pro Amíky". Nijak oslnivé, více-méně duté a značně vyrychlené vyprávění o zlých bílých v Bílém domě, které mi je vlastně fuk. Na protirasistické agitky nemám náladu a ani mně nezajímají, protože jsem uvědomělý a vím, že to je v Kovbojsku už dávná hystorie a dnes je to nejdemo a nejmírovější stát ve vesmíru a přilehlém okolí. Spíš 2,5

plakát

Ledové království (2013) 

Já mám Disnyovky rád, mají svoje tradiční kouzlo a proto je někdy beru až nekriticky. Muzika je u nich už takový standart (v kvalitě) a pravidelný plivač hitů. Já byl mile překvapen a následně i spokojen.

plakát

Jack a Jill (2011) odpad!

...tak tohle já nebudu ani komentovat!!

plakát

Já, Frankenstein (2014) odpad!

To mi řekněte, kterej chlívák si tohle vyhonil. Je mi upřímně líto mojí televize, že to musela snášet. Jdu blejt!!

plakát

Král Šumavy (1959) 

Bez debat jeden z nejlepších filmů Českolsovenské produkce a to i s vědomím toho ideo pozadí, ale bohužel po válce tak většina lidí smýšlela pod náporem komunist tisku. Tohle hodit do "odpadu" kůli politice by znamenalo vymáznout 30% filmů všeobecně. Skvělý dílko!