Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (340)

plakát

Café society (2016) 

Tak tohle bylo dojemné! Snad poprvé v životě se mi v něčem opravdu moc líbila Kristen Stewart. Poprvé v životě mi nevadilo, že má pouze jeden výraz a neumí zavřít pusu. Sem se opravdu velmi hodila. Jesse je prostě skvělý herec, ten se mi zde líbil, stejně tak strýček Steve. Opravdu skvělé postavy, dobře napsané. Děj skvělý, propracovaný. Akorát maličko tupá Blake mi tady vadila, mám radši když hraje silné a chytré ženy, tady byla šíleně přitroublá a bylo mi jí líto. Na tento film jsem se opravdu těšila a vůbec mě nezklamal. A jsem moc ráda, že to bylo zasazené do starších let, kdyby to bylo z dnešní doby, asi by to nevypadalo tak dobře. Bylo to moc super.

plakát

Matky a dcery (2016) 

Moc pěkné pohlazení po duši. Film plný známých tváří. Musím přiznat, že právě všechna ta slavná jména mě donutila na film kouknout. Protože já miluju tyhle filmy, kde hraje hodně lidí a sledujeme spoustu životů (Láska nebeská, Na Sv. Valentýna, Šťastný Nový rok..). A tady jde navíc o příběhy matek a dcer, což asi většinu žen musí chytit za srdce. No jo furt, na konci jsem brečela, a co má být? Svoji mámu miluju a uvědomuju si, že tu jednou nebude, tak mě to holt vzalo. Ale k věci, na film se pěkně dívá, není tam žádná nudná pasáž, kterou by bylo vhodné přetočit, pěkně plynule to jede. Opravdu pěkné. Pro chlapy ale fakt zbytečné ;)

plakát

Snowden (2016) 

Mně úplně stačí, když někam jedu a facebook se mě o pár hodin později zeptá, zda jsem tam opravdu byla a jak se mi tam líbilo. A to je předpokládám pouze zásluha GPS, ale i tak! Je to děs, člověk si musí sakra dávat pozor, co a kam píše, protože velký bratr je všude :D :D No ne, nejsem tak paranoidní, ale je pravda, že do vyhledavače nikdy nedám: Jak se vyrábí bomba, nebo Jak zabít prezidenta :D A teď k filmu, no bylo to skvělý. Já tyhle filmy mám opravdu moc ráda. Člověk se i něco dozví, poučí se. Je to super oddechovka od všech těch komedií a animáků. Shailene je prostě skvělá, tu mám fakt ráda. A Joseph je fešák, no jo, přiznávám, že můj typ jsou tihle hubení intelektuálové. Film má dvě hodiny, ale přišlo mi, že to uteklo hrozně rychle. Tak pěkně to plulo a vtáhlo mě to do děje, že to prostě rychle uteklo a zanechalo to ve mně dobrý pocit. Takže za mě určitě dobrý!

plakát

Zpívej (2016) 

To bylo boží! :D Já na ty animáky poslední dobou moc nejsem. Miluji ty starší, ty nové mi přijdou nudné a na jedno brdo. Ale tohle se povedlo. Asi nejspíš proto, že já prostě miluju ty písničky, které tam zněly. Takže super.

plakát

Zásah do vztahu (2016) 

Tak na tento film jsem se opravdu moc těšila, musím přiznat, že hlavní kvůli hereckému obsazení. Lákala mě Melanie Lynskey, Natasha Lyonne a Cobie Smulders, prostě na tyhle tři dámy na jednom plátně jsem byla opravdu zvědavá. A bylo to super. Celý ten snímek je teda lehce padlý na hlavu, ale vlastně je ze života. Lidi mají tendenci hrabat se v životech jiných, protože oni tomu rozumí mnohem lépe, ale že ve vlastním životě mají bordel, to je samozřejmě vedlejší. Kdekdo by určitě mohl říct, že je tenhle film nuda. A ono to tak v podstatě i je. Na tento film musí mít člověk tu správnou náladu. Já jsem spokojená, fakt že jo. Ale znova to asi vidět nemusím.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

Tak tohle bylo opravdu děsivé. Co se týče Tima Burtona, tak jsem tak nějak poloviční. Některé filmy miluju, jiné nesnáším. U tohoto snímku jsem dost na vážkách, vím jistě, že ho nesnáším, jen nevím jak moc. Ne, fakt sorry, ale vůbec se mi to nelíbilo. Bylo to zbytečně dlouhé, nudné. Nějaká akce tam byla dohromady nějakých 20 minut? A pak ten klišovitý konec. Efekty byly krásné, postavy nápadité a roztomilé, ale jako celek to za moc nestálo. Ale klid, je to individuální, takže to, že se to mně nelíbilo neznamená, že by to byl špatný film ;)

plakát

Sezn@mka (2016) 

Řekla bych, že českým filmům dávám opravdu velmi hodně šancí, a jsem opravdu vděčný divák a nebývám kritická, tak jako většina lidí. Ale tohle prostě ne. Nebylo to dobré, nebylo to vtipné, nemělo to vůbec nic na víc, díky čemuž by se dalo říct, že to stálo za to. Takže jedna hvězda za Langmajera a druhá za Vaculíkovou a Doležalovou ;) Víc ani ťuk, a i tak jsem příliš hodná!

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Nebylo to ani z poloviny takové, jaké jsem to čekala. Bylo to o tolik lepší! Tom Hanks mi s přibývajícím věkem stále jen a jen dokazuje, že ještě nekončí, že to v sobě pořád má a je to čím dál tím lepší! Jsem z něj naprosto unešená! Roli Sullyho zahrál naprosto brilantně, ten ledový klid v jeho očích, když letadlo klesalo nad vodu, ach bože, nemám slov. K tomu co po pádu následovalo chci říct jen to, že mě prostě nepřestane překvapovat uvažování některých lidí. Takže prostě dobrý, skvělý, naprosto uvěřitelný a reálný. Za mě fakt skvělý zážitek. Víc takových filmů!! (ale klidně vymyšlených, nemusí se to stávat reálně).

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

To si tak jdete na třetí díl svých dvou oblíbených filmů a říkáte si, že to bude určitě děsnej průser, ale jelikož ty dva jsou pro vás téměř klasika a fakt je máte hodně rádi, tak prostě na ten třetí díl jít musíte. Opona se otevře, film začíná a vy se až do konce už jen tlemíte, tlemíte, chvíli brečíte a zase se tlemíte, plus jste asi minutu napnutí, jak to teda dopadne! Pecka, naprostá pecka, já jsem se neuvěřitelně bavila. Netuším jak moc se na scénáři podílela Emma Thompson, ale řekla bych že dost, ten její humor jsem tam cítila a bylo to dobře! Bylo jedině dobře, že to nechali všechno na ženách, protože chlap by to takhle nenapsal. Nemám co víc říct, je to fakt skvělý. A dokonce bych řekla, že se mi to líbilo více, než oba první díly dohromady :)

plakát

Strašidla (2016) 

Šla jsem na to do kina! Ano! Opravdu jsem za to zaplatila a šla do kina! A šla jsem na to s tím, že to bude kravina, totální kravina, s tím prostě počítáte, když je to Troškův film s takovým to popisem a trailerem. Prostě nic jiného čekat nemůžete, takže opět nechápu, že jste tak překvapení a zklamaní. Mně se to líbilo, s tím, že ano, je to blbost, příjemná blbost na nudné odpoledne s kocovinou.