Reklama

Reklama

Zásah do vztahu

Trailer

Čtyři páry vyrazí na společný víkend. Pokus o "manželskou intervenci" se neuvěřitelně zvrtne poté, co jsou všechny dvojice nuceny čelit tajemstvím a obavám, které jim podle všeho brání ve společném štěstí. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

rigby 

všechny recenze uživatele

Jako komedie mi to nepřišlo vůbec. Spíše pokus o psychologické drama. Ale všechno je tam tak křečovité a vlastně i plytké, že neudrží pozornost diváka. V podstatě jde jen o obyčejné mezilidské vztahy obyčejných lidí, nejedná se o nic zvláštního. A ten závěrečný happyend, kdy každý odjíždí spokojen, to je už snad jen reklama na nějaký ústav. 2- ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne je to sklamanie. Na vine nie sú herci/herečky, ktorí sa snažili a svoju prácu odviedli čo najlepšie. Problémy mám so scenárom a réžiou. Príbeh je daný (síce neobsahuje nič takého, čo sme už pred tým nevideli), takže prečo sa nedá z toho natočiť lepší a trošku hlbší film? Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Reklama

Sharleen 

všechny recenze uživatele

U mňa teda vydarená vzťahovka, kde si rodina a priatelia vyjasňujú, čo koho trápi a to hlavne u tých druhých. Ale ako to už býva, nakoniec je každému nastavené vlastné zrkadlo. Nalákala ma tu hlavne tá ženská časť osadenstva (tá mužská je mi pomerne neznáma) v podobe Natashi Lyonne, Clei DuVall, Melanie Lynskey a Cobie Smulders, pričom prvé tri si už kedysi dávno v nejakom filme spolu už zahrali, aj keď názov mi teraz nenapadá. A nesúhlasím, že tu chýbal humor, ten tu bol, len asi nie pre každého.. a tiež treba stíhať sledovať aj tú neverbálnu komunikáciu, kto a hlavne ako sa na koho pozrie, tým je tu vyjadrené dosť veľa. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film jsem se opravdu moc těšila, musím přiznat, že hlavní kvůli hereckému obsazení. Lákala mě Melanie Lynskey, Natasha Lyonne a Cobie Smulders, prostě na tyhle tři dámy na jednom plátně jsem byla opravdu zvědavá. A bylo to super. Celý ten snímek je teda lehce padlý na hlavu, ale vlastně je ze života. Lidi mají tendenci hrabat se v životech jiných, protože oni tomu rozumí mnohem lépe, ale že ve vlastním životě mají bordel, to je samozřejmě vedlejší. Kdekdo by určitě mohl říct, že je tenhle film nuda. A ono to tak v podstatě i je. Na tento film musí mít člověk tu správnou náladu. Já jsem spokojená, fakt že jo. Ale znova to asi vidět nemusím. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Som si vedomý, že toto niekomu nesadne a humor v tom neuvidí, ani keby bol priamym účastníkom tejto párty. U mňa bolo naopak všetko dokonalé! Ako už vyššie spomenutý humor, tak i výborne napísané postavy, silné emocie a výborna zápletka. Absolútne pozitívna paľba na moje vibrácie a ja nad plným hodnotením nemusím vôbec premýšľať. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Cobie Smulders (Ruby) si zlomil nohu deň pred začiatkom natáčania pri hraní sa s deťmi. Jeho zlomenina vo filme je tak skutočná. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama