Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (165)

plakát

Taková normální rodinka (2008) 

Nevím, proč autoři ten svůj televizně inscenační výtvor nazývají komedií. Tam snad nebyl za celý film jediný solidní podařený vtip ani solidní humorná scénka. Seriálový originál je proti tomuto průšvihu oscarová záležitost.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Vizualizace, vizualizace .... a ještě jednou vizualizace. Ano, vo tom to je. Směs občasných záblesků děje uprostřed "Artové" nicoty, s totální absencí smysluplného příběhu, jen šeď a sudetoněmecká prázdnota. Nevím, na co si to veledílo hraje, ale je to nestravitelné.

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Šel jsem na to do kina kvůli zdejšímu hodnocení s mírnými obavami, ale vcelku příjemné překvapení. Možná by si to ode mne zasloužilo jednu hvězdičku navíc.

plakát

Saxána a Lexikon kouzel (2011) 

Já jsem to přežil bez úhony a dcera se solidně bavila, co chtít víc ? Je to na hvězdy 2, ale za ty odpady dementů, co hodnotí podle trailerů, dávám nakonec 3.

plakát

Nájemní zabijáci (2011) 

Jeden z těch lepších a slušně koukatelných produktů z fabriky alá JCVD.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Bez napětí, bez nápadu, bez atmosféry a s otravně provařenými ksichty. Nový seriál v novém "cool" hávu, ale nudný příběh, nudní herci a děj ? Měl jsem stále nutkání to přepínat jinam, ale vydržel jsem .... protentokrát.

plakát

4teens (2011) (seriál) 

Překvapení se nekonalo. Sterilní, nudná a politicky korektní veřejnoprávní televizně-inscenační tvorba. Další trapná ukázka promrhaných peněz koncesionářů. Tvůrce seriálu evidentně zajímaly úplně jiné věci, než je realita života dnešní mládeže.

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Nebýt existence těch uprchlíků, myslel bych si, že jde o propagační materiál Čedoku. Děj jednoduchý, pointa žádná. Zrovna tak mohli natočit film o uprchlících z amerického koncentráku za WW2 pro Japonce (a podobné "živly"), kteří budou utíkat krásnou severoamerickou přírodou a Aljaškou do Japonska. Vyšlo by to nastejno.

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

Záměrem byl asi vytvořit krimi seriál navlečený do moderního hávu, ovšem s naivně pojatými prostřihy a občasnými úlety roztřesenou kamerou, která působí více rušově než nějak cool. Herci v hlavních rolích postrádají alespoň nějaké charisma, které by ten seriál nějak utáhly. Zápletky jsou vesměs stupidní a bez napětí. Nevím, jestli to měl být český pokus o určité napodobení slavných kriminálek z Las Vegas, New Yorku a Miami, ale v každém případě se nepovedl.

plakát

Bytost (1982) 

Stará hororová klasika, z které přímo čiší 70-80 léta 20.století a nastupující nová hororová éra. Z dnešního pohledu diváka odkojeného klipovým střihem a neustálou akcí může snímek "The Entity" připadat trochu zdlouhavý a nudný, ale pamětníci (jako já) jistě ocení na tehdejší dobu výbornou horovou atmosféru a několik zajímavě originálních duchařských scén s nádechem erotična.