Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Kdo čeká od tohoto filmu závody plné rychlých vytuněných aut, tak bude sklamán, protože film Rychle a Zběsile 5 upustil od klasiky, která byla v celé sérii a zaměřil se spíše na akční scény. Pro mě to bylo milé překvapení. Tento film hodnotím pěti hvězdami a těším se na další pokračování ;-)

plakát

Sucker Punch (2011) 

Sucker Punch je film vyloženě pro muže. Akční scénky ve kterých uvidíte hezké dívky v minisukních. V tomto filmu neměl režisér rozhodně svázané ruce, protože je to taková slátanina všeho dohromady. Takový špatný pokus o umělecký film. Akční scény se odehrávají od období samurajských bojovníků, přes mysteriózní světovou válku až k vyspělé technologii do budouctnosti. Také se podíváme do hradu, který brání velice pěkně udělaný drak. U filmu se nebudete rozhodně nudit a i přes vysokou kritiku mu uděluji 4 hvězdy. Zack Snyder má prostě zvláštní filmy a ne každého jeho um zaujme.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Seriál od tvůrců simpsonů. Narozdíl od Simpsonů si Futurama utahuje z celého světa, kdežto Simpsoni se zaměřovali spíše na Ameriku. Určitě se jedná o povedený animovaný seriál. Škoda jen, že je zatim tak málo dílů.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Tenhle seriál je tak úžasnej a skvělej, že jsem ho shlédl za 14 dní. Jak si člověk pustí jednu epizodu, tak si hned musí pustit epizodu další a takhle je to ve všech deseti sériích. Vřele doporučuji pro pobavení a odpočinutí od všedních věcí :-)

plakát

Tohle je Sparta! (2008) 

Tenhle film je taková blbost až se mi to líbilo :-)

plakát

Kajínek (2010) 

Kájínek? Zločinec nebo hodný strejda? V tomto filmu režírovaném Petrem Jáklem mladším spíše hodný strejda. Je vidět že Jákl se vyžívá v bojových scénách protože ty byly obzvláště dobře udělané. Film měl celkem solidní spád, až na některé zbytečné erotické scény, které se mi do filmu nehodily. I přes tyto chybičky uděluji filmu pěkných 75%, protože jsem se u něj nenudil.