Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (120)

plakát

Banda (2019) (seriál) 

Deep, eat this fkin octopus!

plakát

Ad Astra (2019) 

Mě to nudilo xmrti.

plakát

Zimní král (2023) (seriál) 

Takhle… Být to jen fantasy beze stopy Artušovské legendy, a ten hlavní týpek se jmenoval třeba Tyknecht Prachybudou, kouzelník třeba Těnažáb U’Proměním, tak by to bylo docela v pohodě, ten příběh zase není tak špatnej. Ale když to má být pátý století v Británii, kurnik, kde se tam berou Indové, Pákistánci a černoši? Hele, mě je barva kůže u prdele, ale jako historik vím, že tohle nebylo možný ani teoreticky, jak nám podsouvají nedostudovaní BLM z předražených emerických univerzit. Ani teoreticky! Hvězda dolu.

plakát

Dva machři mezi nebem a peklem (1972) 

Kdysi jsem viděl dvě rozdílné verze, pro evropský a americký trh. Pozná se to hned na začátku podle titulků, kde jsou připsané u herců takové jakože legrácky v angličtině (He is Plato a podobně). Já tenhle fim mám asi od těch dvou frajerů nejradši.

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Není to mytologie řecká, ale egyptská. Ono se to tak vlastně i jmenuje, Bohové Egypta. To pro ty méně vzdělané. Jinak je to proste typizovaný americký průměr.

plakát

Enola Holmesová 2 (2022) 

Černoši a černošky v postavení smetánky viktoriánské Anglie??? To už si ze mne někdo dělá fakt prdel. Historii falšovali komouši a fašouni. Proč to dělá demokratická kinematografie? A Dr. Moriarty je černoška? A ještě k tomu asistentka ministra? To si někdo vytřel prdel i s námětem. Úctu k originálu, prosím! Škoda. Jinak bych dal * víc. Dvě jen za Henriho.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Super, rozhodně jedna z nadprůměrných věcí s netradičním námětem. Naproti tomu by mne zajímalo, co člověka motivuje k psaní naprostých blábolů místo kloudné recenze... Někteří pseudointelektuálové by tu mohli přestat zvracet hlouposti a jít ukájet své exhibicionistické ego někam jinam. To ty komenty nikdo nekontroluje, nebo co?

plakát

Vikingové: Valhalla (2022) (seriál) 

Skutečný historický Jarl Haakon byl ve skutečnosti běloch a v seriálu ho hraje černoška... Nemluvě o dalších nesmyslech. Někdy mám pocit, že si ze mne dělají už prdel s tou mizernou "blacklivesmatter" propagandou. Tohle je příliš.