Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (685)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Jakožto fanoušek Avangers mi nesměl ujít tento film. A i když je to zatraceně dlouhý, jsou tam části které jsou zatraceně srandovní. Ale nehledejte od toho hlubší význam, protože je to povedená oddechovka. No uvidíme, co nás čeká za rok...

plakát

Tiché místo (2018) 

Tiché místo mne zklamalo. Čekala jsem že rozuzlení děje bude jiné. Zajímavá a místy nudná byla absence dialogů mezi herci. Postavit dialog na znakové řeči nebyl špatný, ale nemůže to býrt jediný prvek, který odlišuje děj filmu od jiných žánrově podobných. Co mohu vyzdvihnout je krátká stopáž filmu a skvělé herecké obsazení. Spoiler: stačí kouknout na trailer a máte nejakčnější části filmu v souhrnu a nemusíte koukat na film.

plakát

Rozvod (2016) (seriál) 

Mám rozkoukáno.

plakát

Noční zvířata (2016) 

Neskutečné !!! Od začátku do konce jsem to hltala. Tento film patří mezi srdcové pro mě za rok 2017.

plakát

Padesát odstínů svobody (2018) 

Poslední díl a největší průšvih. Ano knihy jsem četla, ne nepatřím mezi náctileté, ale tvořím si svůj vlastní názor na vše po svém... na film jsem šla proto, že jsem chtěla relaxovat, prostě vypnout a třeba se i zasmát absurditám, který se v předchozích dílech objevily. Závěr mohl být daleko lepší neb znám předlohu a s tou by se dalo slušně pracovat, bohužel souhlasím s Mattym, který to vystihl přesně 15 minut ( klapka střih a máme hotovo). Hudební vsuvka byla na výbornou. Pozn. Ženy a dívky mají rádi příběhy s dobrým koncem a ve většině případů nemusí jít o realitu, to celá série odstínů splňuje... proto se z toho stal fenomén po celém světě! Oba hlavní protagonisté mám ráda, ale musím říct, že v jiných filmech víc než v této sérii.

plakát

Příběh služebnice (2017) (seriál) 

Naprosto bomba seriál. Místy mě při sledování až mrazilo v zádech. A brečím že už chci další sezónu. :'-( Málo který seriál mě takhle letos dostal jako právě příběh služebnice. Druhá sezóna a ještě lepší než první.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Skvělá minisérie. Herecké obsazení zajistilo, že to byla vskutnu slušná jízda. A už od třetího dílu jsem měla tucha, kdo asi bude na konci tou mrtvolou. Skvělý hudební podkres. Dalo by se říct, že jsem si nedokázala neoblíbit jen jednu z postav naopak jsem si oblíbila jak Madeline, Celestu a Jane. Každá se zde zmíněných dam měla něco do sebe a postupně se každým dalším střípkem odkrývala jejich povaha a osobnost. Když budu hovořit o mužských hercích Alexander Skarsgård je opravdu chameleon co se týká různorodých postav, které dokáže ztvárnit. Asi je zbytečné říkat že seriály ať už minisérie nebo klasika, vše co v tuto dobu točí HBO stojí za to vidět. Druhá sezóna byla nad očekávání ještě lepší než první. Vynikající až do posledního dílu, Meryl Streep byla dobrou volbou pro roli babičky.

plakát

Vpich (2011) 

Překvapivý film. Plusovým bodem je, že se jedná o příběh podle skutečné události. Chris Evans to zahrál tak, že už bych ho sjetého vidět nechtěla (velmi dobře). Nějak se mi raději líbí v podání Míry Dušína.. :) (Captain America). Vlastně jsem čekala, jak to všechno dopadne. Připomíná mi to staré dobré časy, kdy filmy byly točené kratší stopáží a vůbec to neubralo jejich kvalit.

plakát

Santa Clarita Diet (2017) (seriál) 

První serie zhlédnuta. Nečekejte nic světoborného. Je to takový prdlý seriál, ale místy jsem se fakt hodně nasmála. Jsem překvapena, že má další pokračování. :-D