Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (1 017)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Začátek se mi líbil moc, ale potom to tak nějak vyšumělo do ztracena. Ovšem dokud se neobjevil Pán zla Darth Vader a jeho super šermovačka.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Tak letos jsem o Vánocích v rámci české moderní pohádky viděla Piráty z karibiku říznuté Barbarem Conanem, Parfém příběh vraha zase zkřížený s Penelope, a teď Bournův mýtus. Tato pohádka je loňská, já jsem ji loni neviděla a vyšla z toho, co bylo letos vidění v hlavním vysílacím čase nejlépe. Dobří herci, kterým sice scénář trochu házel klacky pod nohy, ale žádná tragédie. A princezna krásná, jak má princezna být. Kdyby se do toho dalo víc peněz, aby byl drak co k čemu tak to mohlo být ještě lepší.

plakát

Zázračný nos (2016) (TV film) 

Parfém - příběh bezbřehé nudy... Ale nakonec díky sympatickému páru (kupodivu rozmazlené princezny a vévody Filipa, který měl být asi tragéd, ale úspěšně se tomu vzepřel) to nebyla taková hrůza. Naopak hlavní dvojice princezny Diany a voňavkáře tak nějak nesmrděla - nevoněla. ... tú najkrajšiu z voňaviek l´ahko rozoznám, voniaš mi nocou rán... to mi to trvalo, než jsem tu písničku poznala.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

"...cesty zboží jsou nevyzpytatelné..." Já chápu, že si tvůrci chtěli zkusit natočit svou verzi Hvězdného prachu, ale proč k tomu zneužili příběh věrného, laskavého a statečného Jiříka, to už nepochopím. Já nerada dávám odpady a kdyby scénáristka vymyslela příběh svůj, tak by mě možná ta stylizace post apo i bavila, ale za prvé určitě ne na Boží hod a za druhé bych to musela aspoň trochu čekat. Takhle jsem na to hleděla jako zjara, ta jedna hvězdička je za exteriéry. Levné to asi nebylo.

plakát

Great Balls of Fire! (1989) 

Výborně natočený životopisný film se sladkou a krásnou Winonou Ryder, která na třináct nevypadá, ale hraje, jako by jí třináct bylo. Ovšem moje osobní averze k Denisu Quaidovi ubírá hodnocení, protože asi hrál dobře, ale ty jeho ksichty!

plakát

Dávám tomu rok (2013) 

No to zas byla blbina - ani k smíchu ani k pláči.

plakát

Popelka naruby (2014) (TV film) 

Divné a absolutně neromantické.

plakát

Stalo se jedné noci (1934) 

Je to mile předvídatelné. Clark Gable, je i přes ten směšný knírek velice přitažlivý a film je opravdu hodně starý, takže oceňuji jeho lehkost a i když se člověk nepopadá smíchy za břicho, tak se pobaví.

plakát

Přežít Vánoce (2004) 

Já jinak Afflecka vydržím celkem v pohodě, ale tady byl fakt na přesdržku a role za to nemohla.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Měla jsem z tohoto vaření z vody dost obavy a když jsem ještě vyslechla rozhovor dvou slečen (Tak jsem byla na těch Fantastických zvířatech - to byla taková kravina, kdyby ti někdo říkal ať na to jdeš tak na to nechoď - vyhozená stovka) jsem se popravdě trochu vyděsila, protože jsme měli lístky do Imaxu v Bratislavě za o dost víc než stovku. Ale nicméně mě to příjemně překvapilo. Sice mi tady chyběla taková ta - jak to říct - snad laskavost původního Pottera a uzavřenost světa kouzelníků před vnějším světem, mělo to jinou náladu, v linii Colina Farrella o dost temnější a strašidelnější než původní série. O zvířata tady ani moc nešlo byla tam asi kvůli 3D. Redmayne hrál divně, ale kupodivu mi nijak nevadil. On je prostě zvláštní typ. Když člověk čeká kapitální průser, tak mu stačí i málo.