Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (156)

plakát

Hlavní zprávy (1997) (pořad) odpad!

Málo hrajou ten orchestr by mohl hrát aspon´čtvrt hodiny aby ty zprávy stály za to. Hnus

plakát

Kabinet Dr. Honzáka (2020) (pořad) odpad!

Ten mluví tak pomalu, že pomaleji už to snad ani nejde a klade opravdu záludné dotazy,

plakát

Panovnice (2019) odpad!

Není to až moc rozbité? Nejlepší ten historik, který nechtěl být jmenovaný. Ten neřekl vůbec nic. Aha dozvěděla jsem se, že abeceda je úžasnej vynález.

plakát

Westernstory (2011) 

Moc se mi to líbilo a zasmála jsem se a to mi na tento film stačí, protože mám ráda Vinetoua, mám ráda Mario Kubce a mám ráda westernové městečko v Boskovicích. Krásné záběry přírody jen podtrhly příběh, který se točil kolem premiéry ve westenovém městečku.

plakát

Ostravak Ostravski (2016) 

Ja tež brečim jak stara krava. Smíchy a i dojetím, když vzpomenu na ty havíře na demonstraci v roce asi 2012. Není to film, který byste chtěli vidět zas a znova, ale prostě sedí tam všichni herci, hlášky, hudba a i pointa se povedla. Prostě Blankooooo. Ostravština povedená a záběry Ostravy nemají slabé místo. Děkuji tvůrcům.

plakát

Vášnivý tanec (1998) 

Jo jo vrtět zadkem to by vám všem šlo a robit bude kdo? Ba ne tanec mám moc ráda a tohle bylo plné vášně a tance.

plakát

MOST! - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Voe. Už první zápletka je neskutečně vykonstruovaná. Proč by se Luděk nekoukl do počítače kdy přivezou já už nevím co, ale zápletka o hovně. To by spíš šef chtěl aby přišel v sobotu na šichtu. Slabota zase o ničem. Ve skutečnosti by to bylo, sice už mám po šichtě šefe, ale já se vám na ty měchy podívám. A budou premie, že. Dlužný je na koho se podívá, elektřina odpojená, ale frajer až na půdu. Ale kouknu na druhý díl abych věděla, co si vymyslí za bláboly o lidech bez budoucnosti, kteří jsou děěsní frajeři. ehmm jen v Mostě asi. Musím přiznat po shlédnutí čtvrtého dílu, že to je lepší čím dál tím víc, ale stále nevím, co chce seriál zvěstovat? Lidi jsou fakt svině? To už dávno vím. Kdysi jsem měla možnost uklízet s jednou cikánkou. Jsou opravdu jako v tom seriálu a ještě navíc v práci si člověk musí dávat pozor, protože oni jsou zvyklí vyzobávat jen ty rozinky. Dostanete ten nejhnusnější úsek, nejblbější kýbl s hadrem a smeták....Tak to chodí s cikánama. Ale vlastně se všema. Jen ti cikáni to neumějí skrýt to je jejich chyba.