Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (156)

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Mně se nejvíc líbil sluha Niels, vnesl do seriálu trochu sarkastického humoru. Jinak by to byl další plytký seriál dělající si srandu z nezadaných.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Celý film jsem čekala na něco a ono to nepřišlo. Divný film.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) odpad!

Vydržela jsem se dívat asi deset minut. Plno keců, plno postav, neuvěřitelné dialogy. Zrovna Zedníček manévroval se sanitkou a líčil příběh nováčkovi. Ten by tam mohl řídit možná pohřebák. Těšila jsem se na pokračování sanitky a jsem zklamaná. Hlavně mně dojal dramatický výraz naší první dajmy hned v úvodu, tak jsem zapřemýšlela, že z toho měli udělat parodii. Pokusím se zhlédnou druhý díl. Tak druhý díl úplně zmatený, rádoby vtipy pořádně skřípaly. Bylo teda určitě neplánovaně, ale úplně k popukání vidět první dajmu jak hraje pani doktorku. Rozevlátý plášt´, rouška nonšalantně spuštěná pod bradu mi teda chvilku trvalo, než jsem pochopila.---je to parodie

plakát

Synové a dcery Jakuba skláře (1985) (seriál) 

Když to srovnám se současnými seriály, je to jednička. Dobově zasazený seriál a Luděk Munzar zde zestárnul o padesát let asi. Moc dobře zahrané a divím se, že i komunisti pustili ukázku toho, jak se to mlelo od počátku dějin. Škoda, že nenatočili pokračování ve stylu Vyprávěj. Bylo by to mnohem pravdivější. Hodně mně zajímá jak jsou na tom skláři dnes. Krásné ukázky výroby skla.

plakát

Sanitka (1984) (seriál) 

Mám ráda i seriály, kde se člověk zamyslí a tento seriál je jedním z nich. Všechny díly mají svou pointu a zároven´na sebe navazují a vše spojuje všeříkající hudební podbarvení. Strašně mně ale irituje paní Eva Hudečková to se nedá vydržet.

plakát

Zdivočelá země (1997) (seriál) 

Obdoba 30případů majora Zemana, něco ubereme, něco přidáme, trochu krve, trochu sexu a je seriál. Znám to z ukázek, ale už opravdu blbnou.

plakát

Pelíšky (1999) 

Já jsem tu Kodetovu hlášku změnila na - Menežeři všech zemí, vyližte si prdellll. A nikdo mně nepřesvědčí, že tenhle film nevzniknul podobně, jako tendenční filmy v padesátých letech. Jen se to otočilo o 180stupn´ů.

plakát

Máj (2008) 

Mi z toho místy běhal mráz po zádech. Obdivuji K.H.Máchu za to, že se toulal po hradech a podle toho se odvíjely obrazy filmu. Přírodní scenérie, krásná hudba, perfektní kamera a rozloučení ve vězení bylo zdrcující. Jen mi některé tony té hudby připomínaly něco od Michala Pavlíčka.

plakát

Séraphine (2008) 

Kouzelné. Jak člověk žije v přírodě a ta ho inspiruje. Dívala jsem se na ty obrazy, je to úžas, že podle jednoho obrázku, ale to bych asi spojlerovala, tak nebudu prozrazovat pointu, ale někdo by mohl mít za pointu úplně něco jiného. Třeba jak se z člověka pokorného stane tak trochu marnivá svině.