Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (303)

plakát

Posedlost Ayn Randové (1999) 

Nuda nuda nuda. A ještě k tomu blbě natočené. Pokud se o této filozofce něco chcete dozvědět určitě si film nepouštějte. Nic se nedozvíte. Jen možná to, že žila fakt nechutně. Ale její filozofirë muže být zajímavá, víc se ale o ní dozvíte z jiných zdrojů.

plakát

Největší z Čechů (2010) 

Já se teda dost bavil. Fakt jsem uvažoval o tom že to není hrané. Bylo to naprosto přirozené. Kuli kuli kuli.

plakát

Bastardi (2010) 

Dobrý myslím, že do charakterů púostav se trefili tvůrci celkem dobře. škoda že to je pořád moc romantické. Takhle život neběží.

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Škoda námět byl dobrý a dalo se z něj vytřískat víc. Jakoby režisér nevěěl, jestli chce točit akční westwrn nebo psychologické drama a tak natočil tohle. Divoký západ byl ve filmu pěkně udělanej, proto tolik hvězd.

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Pro mne jeden znejlepších filmů, které jsem kdy viděl. Tenhle humor je příémo pro mne. A mám rád i tohle žertování o vážných tématech. Ve skutečnosti je ten film dost smutný. Když si uvědomím, že nic není tak jak se to tváří. Ideály zemřely a spravedlnost neexistuje.

plakát

Muzika (2007) 

Mě film dost ppbavil. Nic jsem od něj nečekal a byl jsem příjemně překvapen. Pomalost filmu se krásně hodila do doby o které vyprávěl. Musím se přiznat, že mne film víc bavil od okamžiku, kdy se tam objevila, kterou hrál Budař.

plakát

Balík peněz (2000) 

Velmi oddechový film. Když jsem na něj koukal přesně se mi trefil do nálady. Z odstupem vidím, že to není žádná velká věc, ale rozhodně neurazí a to jak filmařské umění, tak ani herecké výkony.

plakát

Náhoda (1981) 

Otázka zní: Náhoda nebo osud? Ač Witek prožije tři různé životy, tak stejně vždycky skončí na letišti a u letadla do Paříže. To přeci už není náhoda.

plakát

Tuxedo (2002) 

No moje trenky tohle neumějí asi nejsem Chan.

plakát

Kuky se vrací (2010) 

Po jízdě je to nejzdařilejší Svěrákův film. Bavil jsme se a koukalo se na to příjemně. jen tak dál.