Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Perfektní, i dabing se povedl. Vždy mě to pobaví. Největší síla tohohle seriálu je v tom, že je tak lidský.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Jeden z nejlepších sitcomů, přesto však si nemůžu odpustit, že posledním sériím nějak dochází dech. Jestli to tak půjde dál, možná hodnocení snížím o ten bodík, ale i tak, je to skvělá a hlavně nepředvídatelná zábava..

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Můj páteční večerníček :-). Některé postavičky, obzvlášť Moss a Richmond, byly k popukání. Skvěle jsem se bavil, jen mám pocit, že druhá řada byla přece jen trochu slabší a Douglas byl místy až příliš trapný. Drobný spoiler: Smrt jedné z důležitých vedlejších postav mi přišla sice vtipná, nicméně dost zbytečná. Nevím, nerad si dělám legraci z toho, když (opět spoiler) někdo spáchá sebevraždu..

Black Books

Black Books (2000)

Viděl jsem jen asi dva díly, takže to moje hodnocení berte s rezervou. Moc jsem se u nich ale nenasmál.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Neznám jiný seriál, kde by Němci (i když je hrají Briti) místo Deutschland, Deutschland uber alles zpívali Colonel Bogey: Hitler has just one ball... (přeložte si to sami). Jinak zvláště Crabtree je dokonalé antidepresivum i prostředek proti stresu zároveň (obzvlášť v originále). Parodie všech národů (typická italská armáda:-), všech politických směrů a dokonalá absurdita války umocněná skvěle zahranými absurdními postavičkami. Škoda toho pozdějšího opakování vtipů, jinak by to mohlo být lepší než MASH. Některé hlody by se ale vážně daly tisknout (třeba Crabtree zpívající s vážnou tváří nacistům v jejich velitelském "zámku" romantickou píseň: Whore are you? :-)- to si ale taky přeložte sami), hlášky Herr Flicka a Gruberovo svádění to vše stojí opravdu za to. Abych nezapomněl, dabing s Postráneckým a Janžurovou je kupodivu velmi povedený. Škoda je, že tenhle poklad se nevysílá častěji, protože, kdykoli se podívám na nějakou scénku na youtube, tak skoro brečím smíchy :-)