Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paralelní světy DC universa jsou sužovány stínovými démony, jejichž armáda je odhodlána zničit vše, co jí stojí v cestě. S nezvanými vetřelci se rozhodne vypořádat legie superhrdinů, ale ani spojenectví Batmana, Supermana, Wonder Woman a mnoha dalších metalidí nedokáže zabránit náporu nepřátelské hordy. A jaké tajemství je mezi Monitorem a Supergirl? (fiLLthe3DD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Řekl bych že druhá část je o něco málo lepší, než ta první, pro mě osobně asi hlavně ze dvou důvodů. Zaprvé není narativní struktura tak roztroušená a neskáče se z času do času bez pořádného vysvětlení, a zadruhé záporná entita tentokrát není prostě zeď, ale působí reálněji a nebezpečněji. Ten druhý problém asi bude vyřešen ještě lépe v závěrečné části, alespoň tak soudím z průběhu a hlavně konce tohoto dílu. Fajn bylo zapojení některých hrdinů, kteří jinak v Tomorrowverse nedostali tolik prostoru, a bojové scény mě bavily. Jinak je to ale stále trochu bordel, chybí tomu trochu života a energie, a na konec celého univerza to prostě působí antiklimakticky a uspěchaně. Vím, že tvůrci byli doslova donuceni to uspěchat, ale ony ty předchozí Tomorrowverse filmy nebyly vždycky o moc lepší, tak úplně nevím, nakolik jim to můžu odpustit. 60% ()

Reklama

ZiGi_ 

všechny recenze uživatele

Mám rád podobné filmy z DCVersea, ale nějak nechápu proč vůbec vytvářeli tuhle sérii a už vůbec nechápu proč to má víc jak jeden díl. Za mě je to hrozně roztroušené a po prvním dílu jsem si pořád nevytvořil k tomu žádnou vazbu. V jedničce se mi líbilo to množství hrdinů usilujících o tu samou věc. Teď je to zkrátka o ničem, jen se to celé natahuje zbytečně. ()

Reklama

Reklama