Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (1 078)

plakát

Pán času - Doktor, vdova a skříň (2011) (epizoda) 

Jsem obrovský fanoušek Pána času a musím objektivně posoudit, že tento díl byl... nudný. Děti, hysteriská matka a zachráněný otec.. Větší klišé není ani třeba. Doktorovi jednoduše chybí ta pravá společnice a je to znát ;))).

plakát

Bratři Bloomovi (2008) 

To klubko událostí, vzájemných intrik, sympatií a podvodů bylo natolik zamotané, až jsem ztrácela chuť to rozmotat a zjistit skutečnou pravdu. Malinko jsem ztrácela přehled kdo s kým skutečně peče proti komu, protože tam se to měnilo stejně rychle jako na naší politické scéně... Tam taky máme stále stejné herce, kteří jen mění strany. Mám z toho smíšené pocity.

plakát

Náhradnice (2011) 

Je vidět, jak je herecké obsazení pro propagaci filmu důležité, protože kdyby tady nehrál David, tak bych si to rozhodně nepustila. A o nic moc bych nepřišla. Na to, že to dělali Briti se svým proslulým humorem, tak tohle až příkliš nepěkně přimonílo průměrný hollywood. Absolutně se mi nelíbila ta hlavní myšlenka, kterou Vám nemohu prozradit, jinak byste o ten napínavý trhák byli ochuzeni! ;)...

plakát

Sladkých sedmnáct (2002) 

Za skvělého Elijaha musím dám o hvězdičku navíc. Je to milý příběh o lásce a možná i tak trochu hledání sama sebe. Do teď pro mě byl Elijah "jen" Frodo z pána prstenů, ale teď je Elijah - výborný herec nehledě na dané role :)!!

plakát

Machete (2010) 

Tak se mi zdá, že pan R. Rodrigueze z natáčení spy kids série a vytvořil pokračování pro dospělé. A pan E. Maniquis ho v tom nechal :)..To je tak nesmysl pohádka popírající veškeré přírodní zákony. Ano, Machete je tím pádem krvavý řezník, který má "srdce na pravém místě" a zabíjí jenom ty zlé ;).. Jak jinak by to v pohádce mohlo být. PS: a je nesmrtelný! :D

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Musela jsem si to pustit hned 2x po sobě a ne proto, že bych to nepochopila.. . Ale proto, že mě to nalik vtáhlo do děje, že jsem si to musela zopakovat. Je to jedna z nejkrásnějších pohádek pro dospělé, jakou jsem měla tu čest vidět. Nejsem literární kritik, ale myslím, že síla ve Fitzeraldově příběhu tkví v tom, že The Great Gatsby by jako muž nikdy nemohl žít. Ze svých zkušeností můžu říct, že jen žena umí milovat jako Gatsby. Proto je to tak přitažlivý hrdina... ;)

plakát

Push (2009) 

Jediná světlá část filmu je, jak jinak.., Dakota. Ta holka mě přiměla, abych se na to podívala a abych to i dokoukala. Ale nelíbilo se mi to. Nemělo to hlavní myšlenku a poselství, které by nám mohli předat. Lidé najednou měli takovou moc, kterou ani neuměli využít (anebo že by pan režisér si s ní nevědl rady ;)).

plakát

Černá Dahlia (2006) 

Mnou naprosto nepochopený film, ve kterém jsem nenalezla ducha příběhu. Nemělo to žádnou zajímavou atmosféru, ani film typu noire to nebyl.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Já, zarytý pacifistika, odpůrce veškterých bojů a zbraní, musím uznat, že tento film měl důvod. Fandila jsem "svým" mužům, kteří nesli nesmírně zajímavé herecké obsazení. Jako film je to vskutku kus skvělé práce. Nemohla jsem se vynadívat na krásnou kameru a barvy ač to zní neuvětitelně. Blu-ray se skutečně vyplatil ;). Tohle je zatím nejlpeší kus, který jsem od Scotta viděla.