Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (896)

plakát

Bitva u Midway (2019) 

Oberst Emmerich tentokrát udržel na uzdě svojí pověstnou zálibu v mávání federální US vlajkou a i míra patosu je tentokrát přijatelná! Copak se to děje? Aha, oni si kousek zaplatili soudruzi z Pekingu. Tak to vysvětluje ten nálet zer na bezbranné kulie. S bitvou o Midway to sice nesouvisí, ale hromada kadaverů vypadá prostě dost kůl. No. S vizuálem jsem neměl problém, i když průlet digitální přehradnou palbou nad Akagi by nezvládl ani sokol na tripu. Ale co už. Dobré to bolo. A Woody Nimitz by si zasloužil, aby po něm pojmenovali nějakou loď. Třeba letadlovou.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Lexa se žení, je po dlouhé době pohádka, která vás nedonutí poslat natráveného kapra rovnou pod stromeček. Letos se prostě žádná egonie nekoná.

plakát

The Campus (2018) 

Drogy jsou divná věc. Někdo se v opojení pokouší kousnout do lokte, někomu se v rauši líbí Fontána a pak jsou individua, která sjetá do elipsy točí filmy. Na place je zcela jistě srandy šest půlek (což jsou kompletní tři prdele), ale někdo by měl zajistit, aby se výsledky těchto dýchánků nedostaly za brány ZOO. Což se tady rozhodně nepovedlo a došlo k průsaku. Nebudu Vás milé děti napínat, pan Horton nás oblažil horórem o rodinných traumatech způsobených krádeží kouzelné vařečky. Majitelem onoho náčiní je ale gumový čert, který...ale ne, opakovat to fakt nemá cenu. Ta jedna hvězda je za příjemný soundtrack.

plakát

Vzorce (2017) 

Thriller? To jako fakt? A co takhle pseudomysteriózní, telenoveloidní, filozofunící, hromantická výkal?

plakát

Premiér - Epizoda 2 (2019) (epizoda) odpad!

Tak šme premiér milášku z prvního dílu se definitivně potvrdilo zde. Soukup plká píčoviny se Soukupem (Divišem) a Glum tiše závidí. Do ohně Mount Doom s tebou, ty megalomanská mrdko. Třetí díl už nedám.

plakát

Ghúl (2018) (seriál) 

Bál jsem se bolywoodského blbnutí se zpěvy kolem rozzářeného kolotoče. Zbytečně. Tentokrát se synové a dcery Paňdžábu předvedli v temnějších barvách, ba i na tělní tekutiny došlo. Výborná a nečekaná miniserie z jakési neveselé, dystopické Indie(?) a přilehlých kriminálů.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Soukup: "Tak budu asi za debila, ale to je těžká věc, protože tam je velká konkurence." Fido: "Neboj Jaromíre, tohle už žádnou konkurenci nemá. Jedině, že by víceprezident Ovčáček pověsil na net průběh vlastní kolonoskopie. Ale i to by vlastně byla větší prdel."

plakát

The Head Hunter (2018) 

A pak že z hovna nejde uplést bič. Téhle partě do mariáše se to povedlo a ještě s ním stihli pěkně nahlas zapráskat. Výtečná atmosférická jednohubka. Bravo.

plakát

Anna (2019) 

Anna má sice třicet kilo i s nabitou berettou, nicméně v likvidaci všelijakého póvlu je výkonná jako Ilja Muromec na stereoidech. Na rovinu. Dvě až tři agentky podobných vlastností by byly koncem osmdesátek účinnější než dvacet embarg a kýbl novičoku. A já se překvapivě bavil.

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Tak. Tady máte důvod, proč Remek valil po návratu z kosmu rovnou do karantény. No, aby nám sem nenatahal nějakou žůžovou nákazu, která se (asi) zaběhla partě emzáků. No fakt. Takže si znamenám: KS-MEN bez Briana mají pěkně našlápnuto směr prdel a pokud bude mít tahle blbárna další pokračování, prosil bych méně superhrdinek s permanentním PMS. Fuj. Ještěže se toho neúčastnil Rosomák.