Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nerad to říkám ale dílem Brick like me mi definitivně přišlo na mysl jestli by se nemělo začít uvažovat o konci seriálu. Taková ta čirá upřípnost a samozřejmost kterou si seriál dlouho držel se už před nějakou dobou začala vytrácet. Tenhle díl mě ale přesvěčil o tom, že seriál přestává mít co říct v obecné rovině a chytá se bud specificky zbytkových témat nebo jen jinou "originálnější"/pozměněnou formou omílá ty staré... Jinak ale všechna čest, Simpsonovi jsou neopakovatelní...

Četnické humoresky

Četnické humoresky (2001)

Podle mě mix mnohdy nevyvážených jednotlivostí a složek seriálu vytváří vyvážený celek. Má svou vnitřní poetiku.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

ANO hvězdná brána není seriál nějaké úžasné kvality z hlediska uměleckého a z hlediska kritiků,některé díly jsou opravdu nudné, hloupé( ty jsou minoritní). Ale je to klasická(podle mě již kultovní ) sci-fi co má pobavit a to se jí velice daří. Opravdu výrazné postavy (Jack O'Neal , Teal'c atd.) s kterýma je prostě sranda... Nejlepší byla linie s Goaldy ta s Ori mě ze začátku malinko štvala, kvůli recyklacy tématu, ale s tím se asi nic neudělá,a tak jsem si na ně také zvykl a ted si říkám díky za každý další díl co byl natočen blahoslaveni budiž Ori :-)) pro mě jasných 5. P.S.: Krýýýýýý Jafááááááááá (což mimo jiné znamená v překladu: mazej koukat na Hvězdnou Bránu :-))

Kancl

Kancl (2001)

Skvělý šéf, skvělý anglický humor a seriál.skoro by se tomu dalo věřit, že to natáčí skrytá kamera... moje oblíbená postava byl "světlovlasí hubenoučký DRSNý voják":-D( Mackenzie Crook)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

ze začátku mi to přišlo trochu nudné ale seriál se rozjíždí a má pěknou vzestupnou tendenci... jsem zvědav jestli natočí celou Písen Ohně a ledu...

Pán času

Pán času (2005)

Přiznám se , že hodnotím po 4 dílech a sem zvědav jetli mě tenhle seroš pohltí... nicméně si zatím troufám odhadovat,že můj vztah se k němu nezmění...poměrně dobrá přeplácaná zábava s podivnou hlavní přestavitelkou.Ale TOP to prostě není...***................................................................................................................ Nové poznatky +seriál má jasně vzestupnou tendeci (dějová propracovanost) +/- proměna doktora a jeho společníků je nedílnou součástí serálu, přesto mi to vždy znovu a znovu rve srdce(basnicky okatě řečeno) +společnice zrají jako víno :-) -seriál se ne a ne zbavit určité papundeklovosti jak ve vzhledu , tak v ději. -je na tolik neuchopitelný koplikovaný a nelogický, že vlastně nikdy nebude dokonalý. Přesto stogholmský sydrom je hrozná děvka. A po tom co se seriálem strávíte 7. řad to prostě nejde o tu hvězdu nezvednou. **** P.S. Až někdy bude čas, tak ho zkouknu znova! :-)