Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Skvělý seriál, super dabing, viděl jsem několikrát a přesto mě stále pobaví, dojme... Přestože ma seriál asi 360, dílů (nějaký ten dvojdíl), tak si drží skvělou kvalitu až do konce. Odchod některých herců a příchod nových trošku zprvu zamrzí, ale pak si ty nové zamilujete také. Mám pro tento seriál slabost...

Expanze

Expanze (2015)

Tak první serie, sluštěn šlape na paty Firefly. Dobře propracovaný universe. Za mě to je na stejné urovní jako Battelstar Galactica. Temné, trošku noir prvek ve sci-fy je zajímavý. Nenudil jsem se. Má to vcelku reálný uvěřitelný scénář. Občas jsem četl v recenzích špatné efekty, to mně tak vůbec nepřijde, asi jste koukali v hodně špatné kvalitě=) Těším se na pokračování PS: pro livingdead- hodnotit něco po 20 mintách je velký nesmysl, tak se na to koukni znovu v dobrý kvalitě a až u toho nebudeš usínat=) ___update po druhé serii. Koukám že na čsfd máme hodně scénaristů a režisérů a herců...aspoň podle komentů. Dávejte do komentáře odkazy na vaše díly, jsem zvědavý ;-) Začátek druhé serie, napětí graduje, hudba super...konec taky dobrý. Těším se na třetí serii ;-)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

klasika, pro odreagování, Luke je sympaťák a celkově mám tam rád celkem reálný zobrazení ameriky.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Potřebuje vůbec tento seriál komentář? asi jenom v tom smyslu že ze začátku byl lepší, kvalita klesá ale stále se drží vysoko.

Dexter

Dexter (2006)

Nejlepší seriál z krimi prostředí jaký jsem kdy viděl. "oprava" nejlepší filmová podívaná jakou jsem kdy vůbec viděl. První sezona- něco nového, nečekaného, hlasy apod prostě super. Druhá sezona dle mého soudu malinko lepší než prvníl, třetí mě naprosto zklamala, čtvrtá zase nabrala dech a pátá? pátá předčila mé nejoptimistější očekávání- je skvělá =) update: od posledního dílu páté sezony jsem čekal víc napění jako v předchozích dílech, ale celkově byla 5 sezona skvělá. PS: upravujte občas komentáře, je tu asi hodně komentářů co reagují jen na slabou 3. serii jinak to není možný :-D

Pán času

Pán času (2005)

Po 10 serii skvělý, chytrý a kultovní seriál. Perfektní scénář. Dobří herci. Od 11.serie to je jen gender, rasa pseudokulturní poučující balast...(za odpad posledních tří serii sníženo hodnocení na 4*)

Californication

Californication (2007)

Perfektní herecký výkon, Duchovny hraje tak trochu sám sebe. Doporučuju zásadně koukat na orginální znění, něco prostě přeložit nejde. edit: 7.serie, totální zklamání, ten scénář (i když stále píše Tom Capinos) tak se mně zdá nějak mimo, hlášky trapný a ne vtipný, mělo to skončit minulou serií, ten kluk mě leze hrozně na nervy. Zatím jsem viděl 5 epizod a nějak nevidim hlavní linii příběhu, nemá to šťávu. ale hodnocení neměnim, platí pro první serii =)

Bosch

Bosch (2014)

Skvělý scénář, herecky dokonalý Titus Welliver. Sympatický polda jak vystřižený z osmdesátek, nenudí Vás ani minutu a nepotřebuje hláškovat každou chvíli. Celek doplní nádherný záběry na LA a přjemná hudba. PS: jediné co nechápu, proč to není jeden z top deseti seriálů. Moc logiky a nutnost přemýšlet?