Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Recenze (1 259)

plakát

Obvyklí podezřelí (1995) 

Není to špatný film, ale jak přesně říkal jeden kolega- záleží jestli ti sedne. Problém v mém případě je, že jsem ho viděl tak pozdě, protože pár podobných filmů už jsem dříve viděl a většinou se mi líbily více především proto, že v nich hráli herci, které můžu. Kevinu Spacyemu jsem nikdy nepřišel na chuť a ani tento film to nezměnil... Zvrat na konci byl hodně překvapivý, ale já jsem čekal (především vzhledem ke zde vysokému hodnocení) daleko lepší zážitek 6/10.

plakát

Pokrevní bratři 2 (2009) 

Docela zbytečné pokračování. Slabý námět, rekonstrukce z místa činu v podání Julia Benz nejsou tak cool jako v úvodním filmu s Willeme Dafoem a vše ještě více potápí ten otravný mexikán. Takže v celku spíše zklamání a pro mě jen 40%.

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Na film jsem se podíval především kvůli Normana Reeduse, který v současnosti válí v seriálu walking dead. Akce je tu dobrá, ale nejlepší jsou velmi dobré rekonstrukce na místě činu v podání Willema Dafoea. V některých momentech sice pokrevní bratři ztrácí dech a scéna kdy v přestřelce elitních zabijáků na nějakých 10 metrů nedojde prakticky k žádným zásahům je ehm dost nedomyšlená. V celku jsem ale docela spokojen a taky potěšen, že Ron Jeremy v tomto filmu zůstal oblečen, což jak většina z nás ví u něj nebývá časté...In nomine patris et filii et spiritus sancti a 70%.

plakát

Teorie chaosu (2008) 

K mému překvapení velmi dobrá komedie s výborným obsazením a především s příběhem, který jen tak někdo dopředu neodhadne. Palec nahoru především za Ryana Reynoldse...75%.

plakát

Hon (2012) 

Povedené psychologické drama od seveřanů, které ukazuje jak jednoduše se člověk může díky zdánlivě nevinné lži a následným pomluvám stát vyvrhelem společnosti. Hon donutí člověka uvažovat nad příběhem což já vždycky vítám. Skvělý byl rovněž i výkon dánské megastar Madse Mikkelsena. Škoda, že závěr mi úplně nesedl, ale přesto spokojenost...80%.

plakát

Pí a jeho život (2012) 

Krásný byť pohádkový příběh, úchvatná příroda, dobrá hudba, pár životních mouder a především postupné poznávání se pí s tygrem dělá z tohoto filmu pěknou a výpravnou podívanou, pro mě příjemné překvapení a 5 s odřenýma ušima...85%.

plakát

Až na krev (2007) 

Film je to dobrý, ale extrémně přetažený (skoro to vypadá jako by se ušetřilo na střihačích). První půlka je dobrá, ale v té druhé jsem se už dost nudil a nemohl se dočkat konce, herecké výkony mě taky nějak zvlášť nenadchly...6/10.

plakát

Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství (2008) 

Tento film nabízí především pěkný závěr a pár akčních scén. Nejvíce jsem se bál, že to bude místy nudné vzhledem ke dlouhé stopáži a bohužel jsem se v tomto případě nemýlil. Pro ty co se zajímají o válku se dá film i tak doporučit...6/10.

plakát

Země slepých (2006) 

Zajímavý politický film, který přináší příběh nad kterým se stojí za to zamyslet, ale samotný průběh dle mě není natolik strhující, aby zaujal široké publikum. Jak to vypadá řada lidí ani neví, že tento film existuje, byť tu hrajou kvalitní herci...6/10

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Pro amíky velmi silné téma, pro mě to byl docela přetažený a film, který byl zajímavý v podstatě jen na nějakých posledních 40 minut, kdy byl velmi zdařile zachycen konec UBL a především zdlouhavá příprava, která akci předcházela...6/10.