Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (5)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

Film obsahuje dvě potitulkové scénky. V první Shang-Chi (Simu Liu) a Katy (Awkwafina) v restauraci vyprávějí nevěřícím přátelům svoje zážitky z boje a přitom se k nim portálem připojí Wong (Benedict Wong) a vyzve je, ať jdou za ním. Následně můžeme vidět Bruce Bannera (Mark Ruffalo) a Captain Marvel (Brie Larson), kteří společně zkoumají prsteny/náramky. Ve druhé sledujeme sestru Shang-Chia, jak přetvořila otcovu organizaci podle svého.

Sebevražedný oddíl

Sebevražedný oddíl (2021)

Film obsahuje dvě potitulkové scény. V první se probere Lasičák (Sean Gunn) a ve druhé se dva dozorující agenti jdou podívat do nemocnice na Peacemakera (John Cena), který přežil.

Můj příběh

Můj příběh (2019)

Golf resort se nachází v Čeladné, stejně tak Hotel Prosper, jakož i krajina Beskyd.

Papírový dům (Netflix verze) - Epizoda 4

Papírový dům (Netflix verze) - Epizoda 4 (2017) (epizoda)

Zhruba v 44. minutě dá Denver (Jaime Lorente) Arturovi (Enrique Arce) do úst nataženou pistoli. Ovšem dle jejího názvu je zcela jasné, že jde o tzv. Plynovku. Jedná se o Vector 9mm P.A.K. od výrobce RÖHM na poplašné nebo plynové nábojky. Takže je otázkou zda filmaři používají plynovky a někomu nedošlo, že si toho lze všimnout, asi těžko si Denver půjčil zbraň od unesených.

Román pro ženy

Román pro ženy (2004)

V čase 01:17:17 při hádce v restauraci dává za Oliverem (Marek Vašut) číšník na stůl jídlo a pronese „Bobika“ a následuje výkřik jako ze známé televizní reklamy.

Reklama